Vegansk & Glutenfri One Pot

En cremet og simpel One Pot fyldt med grøntsager og maser smag!

One Pot pasta er en af de retter, som er blevet rigtig populær over de seneste år. Bogstavelig talt dækker det, i alt sin enkelthed over “alt i en” gryderet, hvilket er noget som er højtelsket i mange travle hjem.

Print opskrift
Vegansk & Glutenfri One Pot
Utrolig let at lave og nem måde, at få tilføjet en masse grøntsager til sit måltid 🙂 !
Forberedelses tid 5 min
Tilberedningstid 25 min
Antal personer
2-3 personer
Ingredienser
Forberedelses tid 5 min
Tilberedningstid 25 min
Antal personer
2-3 personer
Ingredienser
Instruktioner
  1. Start med at skylle og snitte/hakke alle grøntsagerne, så de er klar til at komme i gryden.
  2. Find en gryde frem og tilsæt olivenolie og grøntsagerne (undtagen spinaten). Steg dem ved mellemhøje varme i 5-7min.
  3. Tilsæt derefter vand, grøntsagsboullion, havrefløde og de tørrede krydderier og bring det i kog.
  4. Tilsæt derefter pastaen og lad retten småkoge uden låg ved middelhøj varme i ca. 14 min til pastaen er al dente. Det er vigtigt at du rør rundt undervejs, så det ikke brænder på i bunden af gryden.
  5. Tilsæt derefter den friske spinat, og rør det godt sammen. Skru ned for retten og lad den stå tildækket med låg i 1-2 min til spinaten er blevet blød.
  6. Rør til sidst det hele godt sammen og tilsæt citronsaft. Smag til med salt og peber.
Del denne opskrift


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *