Stegte Padron

Stegte Padron

Stegte padron er en spansk tapasret, som smager er lige efter min smag. Du kan spise dem som tilbehør til aftensmaden, til tapas eller bare som snacks. De er super simple at lave og er klar på 15 minutter.

Fremgangsmåden er  supersimpelt. Du skal bruge noget olie som hældes på en pand, og så steger du blot dine tapas pebrer. Når de er færdige, drysser du blot lidt flagesalt hen over dem, og så er de klar til servering. Nemmere bliver det simpelthen ikke 🙂 ! 

Jeg elsker stegte padron peber, som jeg smagte for første gang, da jeg var på ferie i Alicante. Stegte padron Det er oprindelig en traditionel spansk tapasret, som spisis som snack eller tapas. 

padron har en meget mild smag, og er derfor perfekt til dem som ikke er vild med alt for stærk mad. De minder lidt om en en blanding mellem chili og peberfrugt. 

Padron peber kan købes i de fleste større supermarkeder,  du kan sågar selv dyrke dem i dit eget drivhus.

Stegte padrons

ALLERGENER 

Leder du efter flere opskrifter som er både glutenfri og veganske indeholder min blog både veganskevegetariskemælkefri- og glutenfri opskrifter. Der er lidt til en hver smag. Der findes også de klassiske retter, med og uden kød, samt forskelligt bagværk og kager på bloggen. Tjek det ud under opskrift index ved at klikke her.

FØLG MED PÅ DE SOCIALE MEDIER

Husk du kan følge mig på de sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både en grønnere hverdag, mad til de travle dage, søde sager og til festlige lejligheder. Du kan følge mig på Instagram, Pinterest & Facebook. Del endelig opskrifterne med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration. Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest

Stegte padrons

Stegte Padron

Mygreenkitchen
Stegte padron er en spansk tapasret, som smager er lige efter min smag. Du kan spise dem som tilbehør til aftensmaden, til tapas eller bare som snacks.
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Ret Snack, Tapas, Tilbehør
Antal 2 personer

Ingredienser
  

  • 250 g. padron
  • 3 spsk. olivenolie
  • flagesalt
  • 1 mellemstor lime (skiveskåret)

Sådan gør du
 

  • Skyld dine padron grundig i koldt vand og tør dem godt med med et viskestykke. Sørg for at vandet er tørret væk, da det forhindre en masse olie sprøjt under stegning.
  • Hæld olien på panden og varm den op til middelhøj varme.
  • Placer dine patron på panden og steg dem til de har fået en let brændt overflade på begge sider.
  • Placer de stegte padron på et serveringsflad og pynt med skiveskåret lime og flagesalt.
    Stegte padrons


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering