Gin drinks med rabarber og citron

Gin drinks med rabarber og citron

Gin drinks med rabarber og citron er en perfekt sommerdrink at servere for dig og dine gæster.

Drinks har ikke været det jeg har lavet mest af de seneste 3 år. Hverdagslivet har overtaget med alt der høre med, hund, barn og et hjem der skal passes. Men der er en gammel bartender gemt i mig, som savnede både det at eksperimentere og lave drinks. Men også at kunne nyde en drink en sen eftermiddag eller aften sammen med venner og familie. Drinks servereres gerne med lidt sprøde snacks ved siden af ex bagte mandler. En af mine favoritter er gin. Lige pt. er jeg helt vild med gun drinks med rabarber og citron. Det kommer faktisk ikke fra bartender livet, men da jeg arbejdede på en finere sushibar. Her blev gin serveret med bl.a. brændt appelsinskræl, papirstynde agurkskiver eller friske granatæbler.

For 3 år siden købte jeg en gin kalender hvilket betyder at jeg har har 24 forskellige gin stående i skabet, der bare venter på at blive brugt. Vi har derfor herhjemme forsøgt at gøre fredagene til vores faste drinksdag. Det betyder at jeg gerne laver snacks og drinks klar som blot skal tilsættes isterninger. Så sidder min mand og jeg og nyder en drinks, mens vores søn typisk sidder i sofaen med hans helt egen snack skål. Denne er typisk bestående af frisk eller tørrede frugt eller poppede hirsekugler (reklamelink). Børneprogrammet køre i baggrunden i tv’et og vi føler alle det er fredag. Det er vores helt perfekte måde at gå på weekend på, når vi ikke har fredagskage ved farmor og farfar.

Ingrediensvalg

Du kan både bruge rabarbersirup som du køber i butikken eller lave din egen, som faktisk er lettere end du regner med og også oftest også meget billigere end dem du kan købe i butikkerne. 

Ønsker du dog at det gerne bare må være hurtig og nemt, og du ikke selv skal stå og bruge tid på at lave din egen, kan jeg varmt anbefale at bruge Samsø Landkøkken rabarbersirup som kan findes Topvine.dk (reklamelink).

Drinks med rabarber, citron & gin

Gin drinks med rabarber og citron

Mygreenkitchen
Ønsker du en alkoholfri drink kan du erstattes gin med kombucha (reklamelink).
Forb. tid 5 minutter
Ret Drinks
Antal 2 personer

Ingredienser
  

  • 2 dl. rabarbersirup (se opskrift notat nederst på siden)
  • 1 dl. friskpresset citronsaft
  • 100 cl. gin
  • 6 d. danskvand (gerne med citron)
  • 2 lille håndfuld granatæbler (kan undlades)
  • 2 dl. isterninger (knust i mindre stykker)

Sådan gør du
 

  • Hæld alle flydende ingredienserne i to serveringsglas.
  • Tilsæt isterninger og pynt til sidst med granatæbler.
    Server med det samme 🙂
Keyword Drinks


1 thought on “Gin drinks med rabarber og citron”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering