Glutenfri og vegetariske mini tortillas
Glutenfri og vegetariske mini kokos tortillas med scramble eggs, avocado, cherrytomater, syltede rødløg og chilimayonnaise. Du kan lave tortillas med rismel, majsmel, eller gøre ligesom mig og lave dem med kokosmel. Glutenfri og vegetariske mini tortillas er en perfekt og andersledes måde at morgenmad/frokost på.
Så slut med den kedelige leverpostej mad og frem med panden, for nu skal der laves farverig frokost 😀
Hvis det skal gå ekstra stærkt i køkkenet
Har du ikke selv tid til at lave dine egne mini tortillas, kan du blot købe nogle store glutenfri tortillas. Du klipper/udstikker blot tortillaerne i den ønskede størrelse, og Wupti så har du mini tortillas på under 5 min. 🙂 ! Personligt kan jeg anbefale at købe disse majs tortillas fra Aarstiderne (reklamelink).
ALLERGENER
Leder du efter flere opskrifter som er både glutenfri og veganske indeholder min blog både veganske, vegetariske, mælkefri- og glutenfri opskrifter. Der er lidt til en hver smag. Der findes også de klassiske retter, med og uden kød, samt forskelligt bagværk og kager på bloggen. Tjek det ud under opskrift index ved at klikke her.
FØLG MED PÅ DE SOCIALE MEDIER
Husk du kan følge mig på de sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både en grønnere hverdag, mad til de travle dage, søde sager og til festlige lejligheder. Du kan følge mig på Instagram, Pinterest & Facebook. Del endelig opskrifterne med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration. Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.
Glutenfri og vegetariske mini tortillas
Ingredienser
Mini tortillas
- 60 g. kokosfibermel
- 12 g. fiberhusk (hele loppefrø skaller)
- 240 ml. vand
- 1/4 tsk. salt (kan undlades)
Scrambled eggs
- 1 spsk. olivenolie
- 3 mellemstore æg
- 2 spsk. havremælk
Topping
- 1 spsk. syltede rødløg (friske kan også bruges)
- 4 stk. cherry tomater
- 1/2 mellemstore avocado
- chilimayonnaise
- salt og peber
Sådan gør du
Mini kokos tortillas
- Se vejledningen her
Scrambled eggs
- Find en mellemstor pande frem og tilsæt 1 spsk. olivenolie. Skru op for middelhøj varme og begynd at forbered æggene.
- Hæld æg og mælk over i en skål og rør det godt sammen (jeg bruger en gaffel til dette). Hæld æggeblandingen over i panden og steg dine scrambled eggs til de har den ønskede konsistens. Krydder til sidst med lidt salt og peber.
Sådan samler du dine mine tortillas
- Placer mini tortillas på et stort serveringsfad. Fordel scrambled eggs på halvdelen af hver tortillas. Placer avocadoskiverne på den anden halvdel sammen med en halv cherrytomat. Pynt til sidst med lidt syltede rødløg eller friske rødløg og chilimayonnaise.