Ingrediens: ingefær

Sprøde og luftige pebernødder

Sprøde og luftige pebernødder

Jeg er faktisk ikke den største julebager, da julen oftest (for os) mere indeholder julegaveindkøb og julefrokoster, hvilket betyder at vi faktisk sjældent er hjemme. Men i år med en lille hund og en lille baby, har jeg besluttet mig for at december = julebag! 

Cremet grøn smoothies med spinat & mango

Cremet grøn smoothies med spinat & mango

Det er blevet mere og mere populært at spise smoothies til morgenmad. Jeg selv vild med en tyk og cremet smoothies. Personligt topper jeg gerne min smoothies med frisk- og tørret frugt, og hjemmelavet granola. https://mygreenkitchen.dk/recipe/honningristet-granola/ Print opskrift Cremet grøn smoothies med spinat & mango 

Klassisk Ølkage

Klassisk Ølkage

Ølkage er en genial kage! Specielt fordi den både er utrolig let at lave, og fordi at jeg hver eneste år altid har købt ALT for mange juleøl. 😛 Print opskrift Klassisk Ølkage Kagen kan fryses. Forberedelses tid 10 min Tilberedningstid 45-60 min Ventetid 30 

Vegansk “butter chicken” med kikærter & tofu

Vegansk “butter chicken” med kikærter & tofu

En populær klassisker i det indiske køkken. En cremet indisk gryderet, fyldt med masser af krydderier. Kyllingen er erstattet med tofu og kikærter. Du vil på ingen måde, savne kød eller smag i denne ret. Retten kan serveres med en masse forskellig tilbehør. Personligt spiser 

Hokkaidosuppe med knasende rodfrugter & portobello svampe

Hokkaidosuppe med knasende rodfrugter & portobello svampe

Efterårsvejr er lig med suppe i vores familie, og findes der en bedre anledning for at lave suppe med græskar, end samme uge hvor der er halloween. 🙂 Denne veganske hokkaidosuppe er utrolig let at lave og smager skønt. Print opskrift Hokkaidosuppe med knasende rodfrugter 

Vegansk udgave af spaghetti og “kødsovs”

Vegansk udgave af spaghetti og “kødsovs”

Dette er en vegansk udgave af spagetti og “kødsovs” uden kødsovs men med røde og grønne linser. Retten har et indisk tvist, og er 100% plantebaseret.Retten er utrolig let at lave, da det ikke er nødvendigt at blødgøre linserne før brug, og tager blot 10 

Svampet squashkage med gulerødder & chokolade

Svampet squashkage med gulerødder & chokolade

Squash sæsonen nærmer sig, og findes der noget bedre end en svampet og smagfuld squashkage lavet på danske squash? 🙂 Print opskrift Svampet squashkage med gulerødder & chokolade Forberedelses tid 15 min Tilberedningstid 35 min Antal personer Ingredienser Squashkage 350 g. squash groftrevet 150 g. 

Vegansk indisk karry ret med kokos & linser

Vegansk indisk karry ret med kokos & linser

Det er ingen hemmelighed, at jeg er glad for det indiske køkken, med dens mange smage, og kødfri alternativer. Hver gang at jeg er ude at rejse, ligemeget om det er London, Vietnam, Prag eller Thailand, er det altid muligt at finde en indisk restaurant 

Græskarsuppe med sprød kalkunbacon & rugbrødscroutoner

Græskarsuppe med sprød kalkunbacon & rugbrødscroutoner

Vi spiser oftest vegetariske og vegansk i vores familien, men jeg har (som mange andre kvinder) en mand som ELSKER bacon. Vi er derfor ikke 100% kødfri, men nærmere Flexitar. Jeg laver derfor tit gerne denne suppe, som (uden topping) faktisk er vegansk. Suppen er 

Sund ingefær te med gurkemeje og honning

Sund ingefær te med gurkemeje og honning

Er du vild med en stærk og intens te fyldt med smag? Så er denne te lige noget for dig. Ikke nok med at den har en fantastisk smag, så er den også fyldt med vitaminer. Jeg nyder gerne selv denne gyldne drik, om morgenen