Hokkaidosuppe med knasende rodfrugter & portobello svampe

Efterårsvejr er lig med suppe i vores familie, og findes der en bedre anledning for at lave suppe med græskar, end samme uge hvor der er halloween. 🙂

Denne veganske hokkaidosuppe er utrolig let at lave og smager skønt.

Print opskrift
Hokkaidosuppe med knasende rodfrugter & portobello svampe
Vegansk Hokkaidosuppe
Forberedelses tid 15 min
Tilberedningstid 30 min
Antal personer
4
Ingredienser
Bagte rodfrugter
Hokkaidosuppe
Topping
Ekstra
Forberedelses tid 15 min
Tilberedningstid 30 min
Antal personer
4
Ingredienser
Bagte rodfrugter
Hokkaidosuppe
Topping
Ekstra
Vegansk Hokkaidosuppe
Instruktioner
  1. Start med at tænde ovnen på 185 grader varmluft. Begynd derefter at rense, skrælle og skære hokkaido, peber og kartofler som vist i note. Fordel de skiveskårede hokkaido græskar på en bageplade og vend 1 tsk. olivenolie, rosmarin og salt og peber i.
  2. Fordel peber og kartofler på en anden bageplade, og vend 1 tsk. olivenolie og salt og peber i. Bag begge bageplader i ovnen i ca. 20-30min til det hele er gyldent. Obs: Peberen skal have lidt kortere tid.
  3. Begynd at lav suppen imens, ved at hælde alle ingredienserne i en gryde undtagen sojafløden. Tilsæt vand så grøntsagerne er dækket 1/3. Bring suppen i kog, og lad det små koge i ca. 10-15min.
  4. Når den bagte peber er gylden tages denne ud af ovnen og tilsættes i suppen. Lad suppen koge i yderligere 10 min til grøntsagerne er møre.
  5. Når grøntsagerne i suppen er møre, tages suppen af komfuret og blendes (Jeg bruger gerne selv stavblender). Tilsæt til sidst sojafløden og smag til med salt og peber.
  6. Tag portobellosvampen og de bagte kartofler og svits dem hurtig af på panden med olivenolie og hvidløg.
  7. Server suppen med de bagte hokkaido skiver, kartofler, portobello svampe og en håndfuld rodfrugt chips. Velbekomme 🙂
Del denne opskrift


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *