Min yndlings crawing smoothie

Min yndlings crawing smoothie

Denne smoothie er min yndlings crawing smoothie. Den er en sikker vinder, når det tommer til at få stillet den søde trang til is, kage, og chokolade. Jeg er virkelig vild med den.!

Vælger du de rigtige ingredienser i en smoothie, har du faktisk muligheden for at drikke dig sund, rask og til mere energi. Personligt syntes jeg det er en super måde at starte dagen på, da jeg på den måde kan styrke både fordøjelsen og immunforsvaret. Prøv min yndlings crawling smoothie, måske den også kan stille din crawing tang efter søde sager 🙂 !

SMOOTHIES VS. JUICES

Det skal siges at der er stor forskel på juice og smoothies. Når du juicer filtrerer du en masse frugt- og grøntsagskød fra. Dette betyder, at du må den måde kan gå glip af både mættende og gode fibre. Derfor er jeg personligt mere til smoothie, som jeg laver i en blender, hvor jeg altså får det hele fra frugterne og grønsagerne med. Særligt kostfibrene, som er et vigtigt næringsstof. Fibrene hjælper tarmen med at udskille affaldsstofferne og er en tro ven for tarmen. 

DRIKKE SMOOTHIE VS. SMOOTHIE BOWL

Faktisk kan du både lave smoothie i drikke version, men også som smoothie bowl. Dette kan fungere som morgenmad, men fungere faktisk også rigtig godt som dessert eller eftermiddags snack. 

Er du ligesom mig vild med smoothie bowl kan du finde lidt inspiration til opskrifterne her.

Min yndlings crawing smoothie

ALLERGENER 

Leder du i stedet efter opskrifter, som er glutenfri eller veganske, indeholder min blog både veganskevegetariskemælkefri- og glutenfri opskrifter. Der er lidt til en hver smag. Der findes også de klassiske retter, med og uden kød, samt forskelligt bagværk og kager på bloggen. Tjek det ud under opskrift index ved at klikke her.


FØLG MED PÅ DE SOCIALE MEDIER

Husk du kan følge mig på de sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både en grønnere hverdag, mad til de travle dage, søde sager og til festlige lejligheder. Du kan følge mig på Instagram, Pinterest & Facebook. Del endelig opskrifterne med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration. Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Min yndlings crawling smoothie

Min yndlings crawing smoothie

Mygreenkitchen
Min yndlings crawing smoothie med banan, mandelsmør, kakao, dadler, isterninger og mandelmælk. En perfekt snack smoothie til at stille den søde tand.
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Ret Smoothie
Antal 2 person

Ingredienser
  

 • 2 små modne bananer (svarende til 200 gram)
 • 1 1/2 spsk. mandelsmør (svarende til 30 gram)
 • 2 spsk. kakao pulver (svarende til 10 gram)
 • 3 store medajoon dadler
 • 125 ml. mandelmælk
 • 1 1/2 dl. isterninger (svarende til 80 gram)

Sådan gør du
 

 • Fjern skrællen fra bananerne og stenen fra dadlerne. Hæld alle ingredienserne i en blender og blend til en ensartede konsistens.
  Hæld smoothien over i 2 glas.
  Server med det samme 🙂 !
Keyword Mælkefri, Soyafri, Vegansk, Glutenfri, Æggefri


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering