Glutenfri banan pandekager

Jeg ELSKER pandekager og om søndagen står den ofte på pandekager hos os. 🙂
Disse banan pandekager er glutenfri og kan spise med god samvittighed.
Det er en simpel opskrift og du kan spise dem med din yndlingsfrugt eller topping, eller blot som de er. De er utrolig børnevenlige og er perfekt til en søndags brunch eller snack.


Print opskrift
Glutenfri banan pandekager
Glutenfri bananpandekager
Forberedelses tid 5 min
Tilberedningstid 20 min
Antal personer
2
Ingredienser
Forberedelses tid 5 min
Tilberedningstid 20 min
Antal personer
2
Ingredienser
Glutenfri bananpandekager
Instruktioner
  1. Blend alle ingredienserne (undtagen olie/smør)
  2. Steg pandekagerne (som små klatter på panden) i lidt smør/olie ved middelhøj varme
  3. Vend pandekagerne forsigtigt, når de næsten ikke er flydende på toppen mere og steg færdig
  4. Pynt med frisk frugt og topping.
Recipe Notes

Mine pandekager er toppet med flydende 70% mørk chokolade og frisk frugt. Pandekagerne kan fryses og genopvarmes.

Del denne opskrift


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *