17. februar 2019
Glutenfri banan pandekager
Jeg ELSKER pandekager og om søndagen står den ofte på pandekager hos os. 🙂
Disse banan pandekager er glutenfri og kan spise med god samvittighed.
Det er en simpel opskrift og du kan spise dem med din yndlingsfrugt eller topping, eller blot som de er. De er utrolig børnevenlige og er perfekt til en søndags brunch eller snack.
Forberedelses tid | 5 min |
Tilberedningstid | 20 min |
Antal personer |
2
|
Ingredienser
- 1 banan mellemstor
- 2 æg mellemstore
- 1 tsk. kanel
- 1 spsk. rismel
- 1 dl. glutenfri havregryn
- 1 tsk. vaniljesukker
- kokosolie eller smør (til stegning)
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Blend alle ingredienserne (undtagen olie/smør)
- Steg pandekagerne (som små klatter på panden) i lidt smør/olie ved middelhøj varme
- Vend pandekagerne forsigtigt, når de næsten ikke er flydende på toppen mere og steg færdig
- Pynt med frisk frugt og topping.
Recipe Notes
Mine pandekager er toppet med flydende 70% mørk chokolade og frisk frugt. Pandekagerne kan fryses og genopvarmes.
Del denne opskrift
Author: Mygreenkitchen