5. maj 2019
Grønkålssalat med sødekartofler, kikærter, granatæble & mynte
Salater behøver langt fra at være kedelige. Tværtimod! Du kan lave utrolig mange lækre salater, som både er smagfulde og mættende. Dette er en opskrift som er let at gå til.
Bonus: salaten er lige så lækker på anden dagen, hvis du skulle have lidt rester tilbage. 🙂
Forberedelses tid | 10 min |
Tilberedningstid | 15 min |
Antal personer |
4
|
Ingredienser
- 4 store håndfulde grønkål finthakket
- 2 håndfuld frisk mynte finthakket
- 1 granatæble
- 1 ds. kikærter
- 2 stor sødekartofler skåret i små tern
- 1 spsk. olie
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Start med at tænde ovnen på 180 grader varmluft.
- Tag de skårede sødekartofler og placer dem på et bageplade med bagepapir. Tilsæt 1 spsk. olie. Rør det godt sammen, og krydder med salt og peber. Bag i ovnen i ca. 15min.
- Mens kartoflerne er i ovnen, kan du begynde at lave resten af salaten. Pil granatæblet og fjern vandet fra kikærterne. Bland salaten sammen med sødekartoflerne, og server med det samme.
Del denne opskrift
Author: Mygreenkitchen