Kartoffelsuppe med rugbrødscroutoner, bacon & persilleknas

Er det for sent for suppe? 
Temperaturen er begyndt at stige, men vejret er stadig koldt og blæsende. Denne cremet kartoffelsuppe med sprøde rugbrødscroutoner, bacon og persilleknas, er det perfekte valg til de kolde efterårs- og vinterdage, hvor du har brug for noget at varme dig på.


Print opskrift
Kartoffelsuppe med rugbrødscroutoner, bacon & persilleknas
Kartoffelsuppe med rugbrødscroutoner, bacon & persilleknas
Forberedelses tid 25 min
Tilberedningstid 20 min
Antal personer
4 personer
Ingredienser
Rugbrødscroutoner
Persilleknas
Kartoffelsuppe
Ekstra
Forberedelses tid 25 min
Tilberedningstid 20 min
Antal personer
4 personer
Ingredienser
Rugbrødscroutoner
Persilleknas
Kartoffelsuppe
Ekstra
Kartoffelsuppe med rugbrødscroutoner, bacon & persilleknas
Instruktioner
Rugbrødscroutoner og bacon
  1. Tænd oven på 180 grader varmluft.
  2. Skær rugbrødet i den ønskede størrelse og vend dem sammen med olivenolie og salt.
  3. Spred dem ud på en bageplade med bagepapir og sæt pladen i ovnen ved 180 grader i ca. 20 min (til brødet skal være gyldent og sprødt).
  4. Fordel baconskiverne på en bageplade med bagepapir, bag dem i ovnen i ca. 15 min til de er sprøde.
Persilleknas
  1. Skyl persillen og put den i en minihakker eller foodprocessor, sammen med mandlerne. Hak det groft.
Kartoffelsuppe
  1. Smelt plantesmørret i en mellemstorgryde. Når smørret er smeltet, tilsættes de hakket hvidløg, svits dem til de er let gyldne.
  2. Tilsæt porre og kartofler og svits dem ved mellem varme i ca. 5 min.
  3. Tilsæt grøntsagsboullion. Læg låg på gryden og lad suppen småkoge i ca. 20 min (til kartoflerne er møre).
  4. Tag gryden af komfuret og blend suppen med stavblender eller i alm. blender.
  5. Sæt gryden på komfuret og skru op på lav varme. Tilsæt kokosmælken og smag til med salt og peber.
  6. Anret kartoffel suppen i en skål, og pynt med rugbrødscroutoner, bacon og persilleknas. Velbekomme 🙂
Del denne opskrift


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *