16. januar 2020
Nemme veganske & glutenfri wraps
![](https://mygreenkitchen.dk/wp-content/uploads/2020/01/IMG_9880-1024x892.jpg)
Kun 5 ingredienser og en smule vand, og så har du de skønneste og sunde veganske wraps. Opskriften giver i alt 4 stk, men du kan let lave flere af gangen, da de sagtens kan fryses. 🙂
![veganske & glutenfri wraps veganske & glutenfri wraps](https://mygreenkitchen.dk/wp-content/uploads/2020/01/IMG_9881-600x515.jpg)
Forberedelses tid | 5 min |
Tilberedningstid | 15 min |
Antal personer |
4 stk.
|
Ingredienser
Veganske & glutenfri wraps
- 160 g. mandelmel
- 5 spsk. loppefrøskaller
- 1 tsk. gurkemeje (kan undlades)
- 1/4 tsk. salt
- 2 spsk. olivenolie
- 2 1/2 dl. lunken vand
Til stegning
- 4 tsk. olivenolie (1 tsk. til hver wrap)
Ingredienser
Veganske & glutenfri wraps
Til stegning
|
![]() |
Instruktioner
- Start med at blande mandelmel, loppefrøskaller, salt og gurkemeje sammen i en skål. Rør det sammen med en spiseske.
- Tilsæt olivenolien og det lunkne vand og rør dejen godt sammen. Hæld evt. dejen ud på bordet og ælt det lidt. Dejen skal se ud som på billedet.
- Skær dejen i 4 lige store stykker.
- Tag hvert stykke og rul det sammen til et mindre stykke. Placer et af stykkerne på et stykke bagepapir, og pres den let ned i bagepapiret.
- Put så et stykke bagepapir over dejen, og rul dejen ud med en kagerulle.
- Når dejen er rullet ud, fjerne du det øverste lag bagepapir, og placere et grydelåg eller en tallerken over dejen, så du får lavet en fin ensartede cirkel. Gør dette ved alle 4 wraps.
- Fjern det overskydende dej fra dine wraps.
- Find en pande frem og tilsæt 1 tsk. olie. Fordel det godt på panden, og placer en wrap på panden.
- Steg ved middelhøj varme i 2-3min på hver side, til de har en gylden overflade.
Del denne opskrift
Author: Mygreenkitchen