Sunde glutenfri bananvafler med karamel & kanel

Der findes 1.000 forskellige måder at lave vafler på. Dette er mit bud på en simpel og let opskrift på glutenfri bananvafler, til dig som nyder en lækker og sund morgenmad.

Personligt laver jeg gerne 2-3 portioner af gangen, og fryser nogle af bananvaflerne ned. Så har jeg en let morgenmad, til de dage jeg er på farten.

Vaflerne kan både spises kolde og varme. Jeg syntes personligt at de er bedst, lige når de er lavet eller efter jeg har varmet dem i mikrobølgeovnen ca. 2 min (når de har været frosne).

Jeg bruger selv Tefal Snack Collection til at lave disse skønne vafler.

Print opskrift
Sunde glutenfri bananvafler med karamel & kanel
Tilberedningstid 15 min
Antal personer
6 stk.
Ingredienser
Tilberedningstid 15 min
Antal personer
6 stk.
Ingredienser
Instruktioner
  1. Tænd dit vaffeljern og smør pladerne til vaffeljernet med kokosolie eller smør.
  2. Tilsæt alle ingredienserne i blenderen, og blend til dejen til den har en tyk og ensartet konsistens.
  3. Smør Tefal vaffeljernet med kokosolie, og hæld ca. 1/2 dl dej pr. vaffel du laver . (Pas på med at fylde for meget dej i vaffeljernet, da du risikere at dejen flyder ud over.) Når du skal tjekke om vaflerne er færdig, åbner du forsigtigt vaffeljernet. Slipper vaflerne let vaffeljernet, og har en gyldenbrun farve er vaflerne færdig.
  4. Pynt vaflerne med frisk frugt, karamel sovs, peanutbutter, eller skyr og server med det samme. Velbekomme 🙂
Del denne opskrift


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *