Tom Yum suppe med tigerrejer & tofu

Sommetider savner jeg virkelig Thailand. Jeg elsker deres smukke natur og deres helt FANTASTISKE mad. Det thailandske køkken formår virkelig at få grundsmagene frem i deres retter. Denne suppe er en af mine yndlingsretter fra Thailand, den har en stærk og syrlig smag, som giver en intens smagsoplevelse. Suppen er super let at lave, og kan både spises med tigerrejer, kylling eller som en vegetarisk udgave.

Print opskrift
Tom Yum suppe med tigerrejer & tofu
Tom Yum suppe med tigerrejer og tofu
Forberedelses tid 10 min
Tilberedningstid 15 min
Antal personer
2
Ingredienser
Forberedelses tid 10 min
Tilberedningstid 15 min
Antal personer
2
Ingredienser
Tom Yum suppe med tigerrejer og tofu
Instruktioner
  1. Hæld boullionen i en stor gryde og tilsæt Tom Yum paste, hvidløg og kaffir limeblade. Lad det koge i 10min. (Begynd at lave nudlerne, mens suppen koger).
  2. Tilsæt derefter fiskesauce, saften fra limen, rød curry paste og kokosmælk til suppen. Lad det koge i yderligere 2 minutter.
  3. Tilsæt derefter nudler, champignon, tofu, tomater og rejer. Lad det koge i 3 min til grøntsagerne er møre og rejerne er lyserøde.
  4. Server i to stor skåle og top med friske koriander.
Recipe Notes

Jeg bruger personligt gerne denne Røde Karrypasta fra Helsebixen(reklame)  som er 100% glutenfri og lavet på økologiske bæredygtige ingredienser. 

Del denne opskrift


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *