Vegansk grød med karamelliseret æble & bagte mandler

Jeg er gennem de seneste år blevet mere og mere vild med grød. Ikke blot fordi, at det holder en mæt i længere tid end meget andet morgenmad, men fordi man med meget få ingredienser, kan lave en UTROLIG lækker morgenmad.

Print opskrift
Vegansk grød med karamelliseret æble & bagte mandler
Vegansk grød med karamelliseret æble & ristede mandler
Forberedelses tid 5 min
Tilberedningstid 15 min
Antal personer
2 personer
Ingredienser
karamelliseret æble
Vegansk & glutenfri supergrød
Topping
Forberedelses tid 5 min
Tilberedningstid 15 min
Antal personer
2 personer
Ingredienser
karamelliseret æble
Vegansk & glutenfri supergrød
Topping
Vegansk grød med karamelliseret æble & ristede mandler
Instruktioner
Karamelliseret æble
  1. Start med at tænde oven på 190 grader varmluft, og hæld mandlerne på en bageplade med bagepapir. Put dem i ovnen med det samme, selvom ovnen ikke er helt varm endnu. På den måde passer det med at mandlerne er færdigbagte, når din grød er færdig.
  2. Smelt kokosolien i en gryde, og tilsæt kokossukker og kanel og rør det godt sammen.
  3. Tilsæt æblerne og steg dem i 2-3 min. Hæld dem derefter over i en skål. Rengør IKKE gryden).
Vegansk grød
  1. Hæld havregrynene over i den gryde du brugte til at lave æblerne, og tilsæt vand. Lad det koge 2-3 min, før at du tilsætter soyamælk, vaniljesukker og salt.
  2. Lad det koge i 2-3min til du får den ønskede konsistens.
Anretning
  1. Hæld grøden over i 2 skåle tilsæt 1 spsk. soyayoghurt. Tag de bagte mandler ud af ovnen og hak dem groft og hæld dem over grøden. Velbekomme 🙂
Del denne opskrift


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *