15. januar 2020
Vegansk BBQ burger med coleslaw & syltede grønt
Vegansk burger med hjemmelavet coleslaw, syltede rødløg – og agurker, og en lækker og saftig plantebaseret bøf, i en hjemmelavet burgerbolle. MUMS! 😀 Jeg har nederst på siden vedhæftet link til både, hvordan du laver syltede rødløg- og agurker, samt vegansk coleslaw & en nem hjemmelavet burgerbolle.
Forberedelses tid | 20 min |
Tilberedningstid | 15 min |
Antal personer |
4 personer
|
Ingredienser
- 4 stk. burgerboller (købe eller hjemmelavet)
- 4 spsk. ketchup
- 4 stk. veganske burgerbøffer (jeg bruger dem fra hälsans kök)
- 16-20 skiver syltede rødløg
- 16-20 skiver syltede agurker
- 4 spsk. BBQ sovs (jeg bruger den fra sweet baby ray's)
- 8 spsk. vegansk coleslaw (alm. coleslaw kan også bruges)
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Hvis du vil lave det hele med det samme, (undtagen burgerbollerne) starter du blot med at tænde ovnen på de grader som der står på vejledning af de veganske burgerbøffer.
- Begynd derefter at lave de syltede grøntsager, mens ovnen bliver varm) (De syltede grøntsager tager kun 5 min at lave, og stilles blot på køl efterfølgende)
- Når du har lavet de syltede grøntsager, burde din ovn være varm 🙂 Placer burgerbollerne på en rist, og de bøffer på en bageplade med bagepapir.
- Bages i ovnen til dine burgerboller er sprøde og dine bøffer er færdige (se vejledning på pakken). De veganske burgerbøffer jeg laver, skal have ca. 8 min ved 180grader).
- Mens bollerne og bøfferne varmes, begynder du at lave din coleslaw.
- Når det hele er færdig, samler du blot din burger og voilá et stk. Vegansk burger 😀
Recipe Notes
Nok verdens nemmeste boller: https://mygreenkitchen.dk/recipe/nok-verdens-nemmeste-boller/
Syltede rødløg: https://mygreenkitchen.dk/recipe/syltede-roedloeg-klar-paa-15min/
Syltede agurker: https://mygreenkitchen.dk/recipe/syltede-agurker-klar-paa-15min/
Vegansk coleslaw: https://mygreenkitchen.dk/recipe/nem-vegansk-coleslaw/
Del denne opskrift
Author: Mygreenkitchen