Vegansk BBQ burger med coleslaw & syltede grønt

Vegansk burger med hjemmelavet coleslaw, syltede rødløg – og agurker, og en lækker og saftig plantebaseret bøf, i en hjemmelavet burgerbolle. MUMS! 😀 Jeg har nederst på siden vedhæftet link til både, hvordan du laver syltede rødløg- og agurker, samt vegansk coleslaw & en nem hjemmelavet burgerbolle.

Print opskrift
Plantebaseret burger med coleslaw & syltede grønt
Plantebaseret burger med vegansk coleslaw og syltede grønt
Forberedelses tid 20 min
Tilberedningstid 15 min
Antal personer
4 personer
Ingredienser
Forberedelses tid 20 min
Tilberedningstid 15 min
Antal personer
4 personer
Ingredienser
Plantebaseret burger med vegansk coleslaw og syltede grønt
Instruktioner
  1. Hvis du vil lave det hele med det samme, (undtagen burgerbollerne) starter du blot med at tænde ovnen på de grader som der står på vejledning af de veganske burgerbøffer.
  2. Begynd derefter at lave de syltede grøntsager, mens ovnen bliver varm) (De syltede grøntsager tager kun 5 min at lave, og stilles blot på køl efterfølgende)
  3. Når du har lavet de syltede grøntsager, burde din ovn være varm 🙂 Placer burgerbollerne på en rist, og de bøffer på en bageplade med bagepapir.
  4. Bages i ovnen til dine burgerboller er sprøde og dine bøffer er færdige (se vejledning på pakken). De veganske burgerbøffer jeg laver, skal have ca. 8 min ved 180grader).
  5. Mens bollerne og bøfferne varmes, begynder du at lave din coleslaw.
  6. Når det hele er færdig, samler du blot din burger og voilá et stk. Vegansk burger 😀
Del denne opskrift


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *