11. januar 2020
Vegansk schnitzel i cremet spinat- & “parmesansauce” – på blot 25min
Vi er som de fleste andre gået ind i det nye år med et nytårsforsæt. Vores var at spise mere plantebaseret. Det har været let for mig da jeg sjældent spiser kød og mejeriprodukter, så nytårsfortsættet var noget svære for min mand. Først var han lidt skeptisk, da han (ligesom mange andre mænd) elsker kød. MEN vi har nu haft en uge uden kød, hvor jeg har eksperimenteret med, at lave flere plantebaserede retter og denne ret er uden tvivl favoritten indtil nu 😀
Forberedelses tid | 5 min |
Tilberedningstid | 20 min |
Antal personer |
2 personer
|
Ingredienser
Vegansk schnitzel i cremet spinat & parmesansauce
- 2 stk. vegansk schnitzel (jeg bruger dem fra hälsans kök)
- 2 spsk. plantesmør (jeg bruger nemli smørbar eller becel gold)
- 3 fede hvidløg presset
- 1 mellemstort løg finthakket
- 1 lille rød snackpeber skåret i skiver
- 6-8 stk. soltørrede tomater og 1 spsk. olie fra de soltørret tomater
- 1 tsk. oregano
- 2 spsk. tomatpure
- 2 dl. vegansk grøntsagsboullion
- 250 ml. soyafløde (havreføde eller kokosmælk kan også bruges)
- 50 g. vegansk parmasan (jeg bruger den fra viofit )
- 2 håndfulde frisk spinat
- salt og peber
Tilbehør
- f.eks. ris, pasta eller kartoffelmos vegansk og mælkefri
Ingredienser
Vegansk schnitzel i cremet spinat & parmesansauce
Tilbehør
|
|
Instruktioner
- Tænd ovnen og start med at bage de veganske schnitzler i ovnen.
- Smelt smørret i en pande og tilsæt oregano, soltørrede tomater, olie, hvidløg og løg, og steg det ved middelhøj varme.
- Tilsæt tomatpure, og steg det 1-2 min, før du tilsætter de skiveskårede snackpeber.
- Tilsæt spinaten, og steg det til væsken er trukket ud af spinaten.
- Tilsæt boullion, fløde og parmasan. Rør det godt sammen, og lad det små simre ca. 5 min.
- Tilsæt til sidst de veganske schnitzler. Server med det valgte tilbehør. Personligt servere jeg gerne med linse eller kikærtepasta til 🙂
Del denne opskrift
Author: Mygreenkitchen