Vegansk udgave af spaghetti og “kødsovs”

Dette er en vegansk udgave af spagetti og “kødsovs” uden kødsovs men med røde og grønne linser. Retten har et indisk tvist, og er 100% plantebaseret.
Retten er utrolig let at lave, da det ikke er nødvendigt at blødgøre linserne før brug, og tager blot 10 min at forberede.

Print opskrift
Vegansk udgave af spaghetti og "kødsovs"
Forberedelses tid 10 min
Tilberedningstid 30 min
Antal personer
6
Ingredienser
Tilbehør
  • 200 g. fettuccine (lavet af grønne sojabønner)
Forberedelses tid 10 min
Tilberedningstid 30 min
Antal personer
6
Ingredienser
Tilbehør
  • 200 g. fettuccine (lavet af grønne sojabønner)
Instruktioner
  1. Start med at varme kokosolien op i en stor gryde. Tilsæt derefter hvidløg og løg, og brun dem let af.
  2. Tilsæt derefter krydderierne og svits dem let af. Tilsæt derefter resten af ingredienserne undtagen vandet. Rør rund og tilsæt vand til sidst. (sikre at du har tilføjet nok vand, da retten skal småkoge i ca. 30min og linserne suger en del af vandet)
  3. Begynd at lav pastaen når der er 10 min tilbage ved, at følge anvisningen på pakken. Smag retten til med salt og peber og server.
Recipe Notes

Du kan fryse og genopvarme retten.

Del denne opskrift


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *