13. maj 2019
Vegansk udgave af spaghetti og “kødsovs”
Dette er en vegansk udgave af spagetti og “kødsovs” uden kødsovs men med røde og grønne linser. Retten har et indisk tvist, og er 100% plantebaseret.
Retten er utrolig let at lave, da det ikke er nødvendigt at blødgøre linserne før brug, og tager blot 10 min at forberede.
Forberedelses tid | 10 min |
Tilberedningstid | 30 min |
Antal personer |
6
|
Ingredienser
- 3 store løg grofthakket
- 3 fede hvidløg finthakket
- 1 spsk. kokosolie
- 3 tsk. spidskommen stødt
- 2 tsk. koriander stødt
- 2 tsk. karry stødt
- 1 tsk. gurkemeje stødt
- 2 tsk. ingefær stødt
- 1 tsk. chili stødt
- 1 tsk. kanel stødt
- 1 tsk. paprika stødt
- 1 ds. hakket tomater
- 1 ds. kokosmælk 400ml.
- 1 squash grofthakket
- 1 dl. røde linser
- 2 dl. grønne linser
- 1 grøntsagsboullion
- 400-600 ml. vand (alt efter hvor tyk du ønsker retten)
Tilbehør
- 200 g. fettuccine (lavet af grønne sojabønner)
Ingredienser
Tilbehør
|
|
Instruktioner
- Start med at varme kokosolien op i en stor gryde. Tilsæt derefter hvidløg og løg, og brun dem let af.
- Tilsæt derefter krydderierne og svits dem let af. Tilsæt derefter resten af ingredienserne undtagen vandet. Rør rund og tilsæt vand til sidst. (sikre at du har tilføjet nok vand, da retten skal småkoge i ca. 30min og linserne suger en del af vandet)
- Begynd at lav pastaen når der er 10 min tilbage ved, at følge anvisningen på pakken. Smag retten til med salt og peber og server.
Recipe Notes
Du kan fryse og genopvarme retten.
Del denne opskrift
Author: Mygreenkitchen