15. maj 2019
Kyllingefrikadeller m. grøntsager & frisk parmasan
Det er ikke så tit, at vi i familien spiser kød, men når vi endelig gør, vil vi gerne lave retter som indeholder en masse grøntsager. Disse kyllingefrikadeller er er utrolig lette at lave, og er fyldt med smagfulde grøntsager.
Forberedelses tid | 10 min |
Tilberedningstid | 30 min |
Antal personer |
6
|
Ingredienser
- 400 g. kyllingefars
- 1 rødløg
- 1/2 rød snackpeber
- 1 håndfuld grønkål finthakket (spinat kan også bruges)
- 1 æg
- 2 spsk. rismel
- salt & peber
- 1 spsk. frisk basilikum
- 1/2-1 hvidløg
- 1 spsk. frisk parmasan (violife for mælkefri udgave, eller undlades)
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Tænd ovnen på 180grader, inden du går i gang med at lave frikadellerne.
- Bland alle ingredienserne til en fars.
- Form farsen til frikadeller med en tsk, og steg dem i ovnen i 25-30 min, til frikadellerne har en gylden farve.
Del denne opskrift
Author: Mygreenkitchen