Snickers dadler
Lækre og nemme snickers dadler. Lavet af store og flotte medjool dadler, fyldt med crunchy peanutbutter fra peanutbutter pusheren (reklamelink). Snickers dadlerne er overtrukket med mørk chokolade med karamel, og knuste peanuts.
Jeg har længe ville tage mig sammen til, at få lagt opskriften op af disse lækre snickers dadler på bloggen, men hver eneste gang er det endt med at enten min mand eller jeg har spist dem før, at jeg har nået at fået taget et billede af dem. Jeg har derfor denne gang lavet dobbelt portion, hvilket viste sig at være en god ide, da den første portion allerede er spist. 😀 Vi må nok ty til den erkendelse, at vi simpelthen ikke kan lade dem være, når først de er lavet.
Er du ligesom mig helt vild med peanutbutter, så tag evt. et kig på disse peanutbutter opskrifter. Veganske karamel snickers kugler. Cheesecake med peanutbutter og karamel. Peanutbutter blondie. Vegansk brownie med peanutbutter frosting 🙂
ALLERGENER
Hvis du ikke tåler peanuts kan du blot skifte peanutbutteren, og de knuste peanuts ud med fx. hjemmelavet mandelsmør og bagte mandler. Hvis du derimod hverken tåler gluten, mælk, eller æg, (eller blot ønsker at undgå disse), indeholder min blog både veganske, vegetariske, mælkefri- og glutenfri opskrifter, som er lette at gå til. 🙂
FØLG MED PÅ DE SOCIALE MEDIER
Husk du kan følge mig på de sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både en grønnere hverdag, mad til de travle dage, søde sager og til festlige lejligheder. Du kan følge mig på Instagram, Pinterest & Facebook. Del endelig opskrifterne med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration. Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.
Snickers dadler
Ingredienser
- 10 store medjool dadler
- 5 tsk. peanutbutter crunchy
- 75 g. mørk chokolade med karamel
- 2 spsk. peanuts (hakket i mindre stykker)
Sådan gør du
- Find alle ingredienserne frem. Hak dine peanuts, så de er klar til når du skal bruge dem. Skær et snit på langs af dadlerne, og fjern stenen.
- Fyld ca. 1/2 tsk. peanutbutter i hver daddel. (Har du god tid så sæt evt. dadlerne på køl i køleskab eller fryser i 30-60min) så er de lidt lettere at arbejde med, når de skal betrækkes med den smeltede chokolade.
- Hak chokoladen i mindre stykker og smelt chokoladen i et vandbad eller i mikrobølgeovnen.
- Fordel den smeltede chokolade over dadlerne. Jeg syntes dette er lettest ved at placer en tandstik gennem dadlen og forsigtig hælden den smeltede chokolade over dem, ved hjælp af en spiseske.
- Placer dem derefter på et stykke bagepapir, (og fjern tandstikken hvis du har brugt en), og drys det hakkede peanuts ud over dadlerne.
- Når chokoladen er størknet, er de klar til servering. Opbevar gerne dadlerne i køleskabet, så holder de sig længere.