Vegansk peanutbutter brownie

Vegansk peanutbutter brownie

Vegansk peanutbutter brownie lavet med kikærter. Ja du hørte rigtig, kikærter 😀 En vegansk brownie du simpelthen er nød til at lave. Det bedste ved det hele er at den tager kun 10 min at bikse sammen. Det eneste udstyr du skal bruge er en kniv, et skærebræt og foodprocesser. Letter bliver det ikke. 🙂

Denne lækre veganske peanutbutter brownie indeholder i alt 250g. kvalitetspeanutbutter.

Der er i mine øjne KÆMPE forskel på peanutbutter. Hvis der er noget jeg ikke bryder mig om ved en peanutbutter, så er det at den er hård i bunden og har det kedelige olie lag på toppen. Med peanutbutter fra Peanutbutter Pusheren får jeg en peanutbutter, lige efter min smag. Jeg slipper for det kedelige olie lag på toppen. Samtidig får jeg en peanutbutter som har en cremet og vildt lækker konsistens. Peanutbutter pusheren giver mig også muligheden for at vælge om jeg vil have en peanutbutter med MASSER af crunch på toppen, eller en silkeblød peanutbutter. (reklamelink). Jeg skal lige advarer dig, den er stærkt vanedannede. Når du først har prøvet deres peanutbutter , så er der ingen vej tilbage, og så er det farvel med de kedelige peanutbutter fra supermarkederne. 😀

For lige at gøre den den ekstra lækker, har jeg valgt at toppe den veganske peanutbutter brownie med smeltede chokolade og peanutbutter. Det er en utrolig let måde at pynte brownien på, og så giver det lige lidt ekstra snask til brownie, og hvem er ikke vild med det 😀

Er du ligesom mig helt vild med peanutbutter vil disse peanutbutter blondie, eller vegansk brownie med peanutbutter frosting, nok også kunne fange din interesse 🙂 

ALLERGENER 

Hvis du hverken tåler gluten, mælk, eller æg, er der håb at hente. Min blog indeholder både veganskevegetariskemælkefri- og glutenfri opskrifter


FØLG MED PÅ DE SOCIALE MEDIER

Husk du kan følge mig på de sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både en grønnere hverdag, mad til de travle dage, søde sager og til festlige lejligheder. Du kan følge mig på Instagram, Pinterest & Facebook. Del endelig opskrifterne med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration. Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Vegansk peanutbutter brownie

Vegansk peanutbutter brownie

Mygreenkitchen
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 35 minutter
Ret Brownie, Kage
Antal 8 personer

Ingredienser
  

 • 1 dåse kogte kikærter (drænet) (svare til ca 250g.)
 • 2 spsk. kikærtevand
 • 250 g. peanutbutter (smooth) (jeg bruger den fra peanutbutter pusheren)
 • 185 g. kokossukker
 • 1 1/2 tsk. vaniljesukker
 • 2,5 tsk. bagepulver
 • 55 g. hvedemel
 • 100 g. vegansk chokolade (grofthakket)

Topping

 • 100 g. vegansk chokolade (smeltede)
 • 3 spsk. peanutbutter (smooth) (jeg bruger den fra peanutbutter pusheren)

Sådan gør du
 

Brownie

 • Tænd oven på 175 gader alm. ovn.
 • Hæld alle ingredienserne til browniedejen (undtagen chokoladen) i en foodprocesser, og blend det til en ensartet konsistens.Browniedejen skal være tyk og klistret. Føler du dejen virker alt for tyk, kan du hælde lidt mere kikærtevand i.
 • Hak chokoladen groft, og hæld det derefter i browniedejen. Rør det godt sammen, dette gøres lettest med en dejskraber.
 • Hæld browniedejen over i en bageform med bagepapir. Hvis du syntes dejen er svær at fordele ud i formen, så gør dejskaberen lidt våd. (Dette kan gøre det lettere at fordele dejen). Gentag dette af flere gange om nødvendigt.
 • Bag brownien i midten af ved 175 grader i ca. 35min.

Topping

 • Smelt chokoladen. Fordel det smeltede chokolade og peanutbutteren ud over kagen, ved hjælp af enten en sprøjtepose eller en ske.
  Peanutbutter brownie
 • Skær brownien i mindre stykker og server. Velbekomme 🙂
Keyword Mælkefri, Soyafri, Veganske, Æggefri


2 thoughts on “Vegansk peanutbutter brownie”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering