Avocadocreme

Avocadocreme

Jeg bliver aldrig træt af avocadocreme. Avocadocreme er utrolig let at lave og kan bruges til rigtig mange ting. Jeg brugte det for nylig ovenpå bagte kartofler og sammen med lammeburger.

Valg af produkter

Personligt er jeg rigtig glad for oatly imat fraiche, som både er 100% fri for mælk og soya (reklamelink). Denne veganske creme fraiche har en lækker cremet konsistens. Jeg bruger ofte denne i stedet for almindelig creme fraiche, når jeg skal lave veganske retter.

Vælg de rigtige avocadoer. Hvor mange har ikke prøvet at komme hjem med avocado som enten er brune, grå eller endda rådne? Det er SÅ træls, og faktisk også ret ulækkert. Jeg har derfor fundet løsningen på dette. Løsningen hedder Fresh Land (reklamelink). Her slipper du for selv at tage ned i supermarkedet og lede efter de avocadoer, som en masse andre personlige lige har trykket på, for at se om de er modne. Her får du i stedet økologisk avocado lige til døren, som både er friske, og som har en høj kvalitet. Ud over dette får du faktisk også muligheden for at vælge mellem forskellige typer af avocado, som de levere afhængig af sæsonen.

Allergener

Hvis du hverken tåler gluten, mælk, eller æg, indeholder min blog både veganskevegetariskemælkefri- og glutenfri opskrifter, som er lette at gå til. 🙂

FØLG MED PÅ DE SOCIALE MEDIER

Husk du kan følge mig på de sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både en grønnere hverdag, mad til de travle dage, søde sager og til festlige lejligheder. Du kan følge mig på Instagram, Pinterest & Facebook. Del endelig opskrifterne med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration. Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Avocadocreme

Vegansk Avocadocreme

Mygreenkitchen
Forb. tid 5 minutter
Ret Tilbehør
Antal 2 personer

Ingredienser
  

  • 2 1/2 mellemstor moden avocado
  • 5 spsk. oatly imat fraiche (eller anden vegansk creme fraiche)
  • 1 spsk. citron saft
  • 1/2 fed hvidløg

Sådan gør du
 

  • Hæld alle ingredienserne ned i en stavblender mixbære og blend det godt sammen med stavblenderen. Smag til med salt og peber.
Keyword Tilbehør, Glutenfri, Æggefri, Vegetar, Nøddefri, Soyafri, Vegansk


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering