Bagte mandler – på 10 min
Er der noget jeg tit laver så er det bagte mandler da det kan bruges til så utrolig mange ting. Jeg har fået den fantastiske mulighed at samarbejde med KoRo danmark. KoRo sælger en masse lækre produkter. bl.a. sælger de disse sindssyg flotte premium mandler. (reklamelink). Disse mandler er bare lige den tand mere lækre end de almindelige mandler, som man kan købe i supermarked.
Prisen er også en lidt anden, men du får altså også nogle helt andre mandler for pengene. Se lige hvor stor en forskel der er både på tørheden af mandlerne og selve størrelsen. Du får altså en noget anden mandel for pengene, både hvad angår størrelse, tørhed og smag.
Er du mere til økologiske mandler forhandler de også dette (reklamelink).
Vi har altid mandler i hjemmet, da jeg bruger dette både som snack i form af bagte mandler, til mandelsmør, ovenpå grød og salater, og til bagværk og kager.
ALLERGENER
Hvis du hverken tåler gluten, mælk, eller æg, (eller blot ønsker at undgå disse), indeholder min blog både veganske, vegetariske, mælkefri- og glutenfri opskrifter, som er lette at gå til. 🙂
FØLG MED PÅ DE SOCIALE MEDIER
Husk du kan følge mig på de sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både en grønnere hverdag, mad til de travle dage, søde sager og til festlige lejligheder. Du kan følge mig på Instagram, Pinterest & Facebook. Del endelig opskrifterne med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration. Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.
Bagte mandler – på 10 min
Ingredienser
- 2 1/2 dl. mandler
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 185 grader varmluft.
- Placer mandlerne på en bageplade med bagepapir.
- Bag mandlerne I midten af ovnen i ca. 10 min. De skal gerne have fået lidt farve. Pas på med at tage dem ud for tidlig, da de ellers ikke kommer til at knase.
- Når mandlerne er færdige tages bagepladen med mandlerne ud af ovnen og stilles til afkøling. Lad blot mandlerne blive på bagepladen, så får de lige den sidste varme.
- Lad mandlerne køle helt af før du hælder dem over i en beholder, da du ellers risikere der kommer kondens.
- Opbevar i en lufttæt beholder eller kagedåse med låg. Personligt bruger jeg gerne et sylteglas med låg, til opbevaring af mine mandler.
2 thoughts on “Bagte mandler – på 10 min”