Gulerodsjuice med ingefær og gurkemeje

Gulerodsjuice med ingefær og gurkemeje

Farverig og smagfuld gulerodsjuice med ingefær og gurkemeje. En forfriskende orange juice med smagen af efterår tilsat efterårs æbler og agurk. En nem og lækker måde at få dit daglig indtag af frugt og grønt.

DRIKKE SMOOTHIE VS. SMOOTHIE BOWL

Jeg er stor fan af juice og smoothie. De hjælper mig med at få mit daglige indtag af grøntsager og frugt. Juice og smoothie er tit en del af min morgenmad, mens smoothie bowls faktisk rigtig godt som dessert eller eftermiddags snack. 

Er du ligesom mig vild med smoothie bowl kan du finde lidt inspiration til opskrifterne her.

Smoothie og juice kræver hverken særlig meget tid og er nemt at lave. Der er meget delte meninger i forhold til smoothies og juice. Men i min optik kan en smoothie og juice laves på RIGTIG mange måder, hvorpå du kan kombinere både frugt og grønt i din juice eller smoothie. Sørger man for at de ikke kun indeholder frugt, kan man på den måde lave det sund, nem og lækkert.

SMOOTHIES VS. JUICES

Det skal siges at der er stor forskel på juice og smoothies. Når du juicer filtrerer du en masse frugt- og grøntsagskød fra. Dette betyder, at du må den måde kan gå glip af både mættende og gode fibre. Dette kan du løse ved at gemme resterne fra de juicede gulerødder (også kaldet plum), og bruge det til at lave boller med.

Faktisk har frugt og grønt den egenskab at det kan reducerer risikoen for forhøjet blodtryk, diabetes og fedme. Anbefalinger lyder at du gerne skal spise 600 gram frugt og grønt om dagen. Er du en af dem, som kæmper med at spise nok af eksempelvis selleri, kål, spinat eller broccoli er smoothie den perfekte løsning på netop det problem. Smid det i en juicerne, tilsæt dine yndlingsfrugter og wupti så har du en sund og smagfuld juice.

Ingrediensvalg

Har du ikke frisk gurkemeje og ingefær liggende, kan du også bruge stødt. Personligt er jeg glad for at anvende denne ingefær, og denne gurkemeje, som begge kan købes ved helsebixen (reklamelinks), som lige nu tilbyder gratis fragt på alle ordre.

ALLERGENER 

Leder du efter opskrifter, som er glutenfri eller veganske, indeholder min blog både veganskevegetariskemælkefri- og glutenfri opskrifter. Der er lidt til en hver smag. Der findes også de klassiske retter, med og uden kød, samt forskelligt bagværk og kager på bloggen. Tjek det ud under opskrift index ved at klikke her.


FØLG MED PÅ DE SOCIALE MEDIER

Husk du kan følge mig på de sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både en grønnere hverdag, mad til de travle dage, søde sager og til festlige lejligheder. Du kan følge mig på Instagram, Pinterest & Facebook. Del endelig opskrifterne med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration. Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Gulerodsjuice med ingefær og gurkemeje

Gulerodsjuice med ingefær og gurkemeje

Mygreenkitchen
Farverig og smagfuld gulerodsjuice med ingefær og gurkemeje. En forfriskende orange juice med smagen af efterår, tilsat efterårs æbler og agurk. En nem og lækker måde at få dit daglig indtag af frugt og grønt.
Ret Juice
Antal 2 glas

Ingredienser
  

 • 3-4 store gulerødder
 • 2 mellemstore æbler
 • 1/2 øko citron
 • 3-5 cm frisk ingefær (kan erstattes med 1/2 tsk. stødt ingefær)
 • 3-5 cm. frisk gurkemeje (kan erstattes med 1/2 tsk. stødt gurkemeje)

Sådan gør du
 

 • Skræl gulerødder (hvis de ikke er økologiske) og skær enderne af. Skyl de andre frugter og grøntsager.
  Skær dem ud i passende størrelser og kom dem i juiceren.
 • Ønskes der en mørkere orange farve tilsættes mere gurkemeje.
  Ønskes der en stærkere smag af ingefær tilsættes mere ingefær.
 • Server gerne med isterninger 🙂
Keyword Glutenfri, Æggefri, Mælkefri, Nøddefri, Soyafri, VeganskSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering