Laksesalat

Laksesalat

Alt du behøver er 5 minutter af din tid og 8 ingredienser for at lave denne smagfulde og lækker laksesalat. Dette er den perfekte opskrift, når du har brug for en hurtig og nem frokost eller en velsmagende eftermiddagssnack. Lakse salaten kan serveres på flere forskellige måder, til blandede grøntsags salat, i sandwich, i en wrap eller i en pita.

Ingrediensvalg

Denne opskrift kan laves både med røget- eller bagt laks. Personligt bruger jeg gerne rester af bagt laks. Har du ikke lige laks i hjemmet kan du faktisk erstatte laksen med tun, og så har du i stedet en rigtig lækker tun salat.

Vil du gerne lave den mælkefri så erstatter du blot den originale mayonnaise med plante mayonnaise. Disse kan fåes i de fleste supermarkeder.

Fordelene ved laks er at laks ikke har samme kviksølvproblemer, som tun har, og den har flere ernæringsmæssige fordele end tun med sine vidunderlige Omega-3 fedtstoffer.

Salater med fisk er rigtig vellidt hjemme hos os og vi veksler jævnligt mellem laksesalat, tun salat, kyllingesalat, krabbe-og avocadosalat. Disse salater er perfekt at putte i sandwich eller wraps.

Laksesalat

ALLERGENER 

Leder du efter flere opskrifter som er allergivenlige og fri for kød, mælkeprodukter eller allergener, indeholder min blog både veganskevegetariskemælkefri- og glutenfri opskrifter. Der er lidt til en hver smag. Der findes også de klassiske retter, med og uden kød, samt forskelligt bagværk og kager på bloggen. Tjek det ud under opskrift index ved at klikke her.

FØLG MED PÅ DE SOCIALE MEDIER

Husk du kan følge mig på de sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både en grønnere hverdag, mad til de travle dage, søde sager og til festlige lejligheder. Du kan følge mig på Instagram, Pinterest & Facebook. Del endelig opskrifterne med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration. Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest

Laksesalat

Laksesalat

Mygreenkitchen
Skøn og lækker laksesalat. Kan let laves Mælke- og laktosefri ved blot at udskifte mayonnaisen med plantemayonnaise. 🙂
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Ret Salat, Tilbehør
Antal 2 personer

Ingredienser
  

 • 125 g. bagt laks (kan erstattes med varmrøget)
 • 2 små forårsløg (skåret i tynde skiver)
 • 1 tsk. kapers (finthakket)
 • 50 g. cornichoner (skåret i små stykker)
 • 100 g. mayonaise
 • 2 tsk. citron- eller lime saft
 • 1 spsk. dild (finthakket)
 • 1 spsk. purløg (finthakket)

Ekstra

 • lidt ekstra dild (til pynt)

Sådan gør du
 

 • Klargør alle ingredienserne.
 • Hæld alle de klargjorde ingredienser i en skål og rør det hele godt sammen. Sikre dig at der er store laksestykker i salaten, men at laksen er jævnt fordel i salaten.
  Top til sidst med lidt frisk dild.
  Velbekomme 🙂
Keyword Nøddefri, Soyafri, Tilbehør, Glutenfri Æggefri


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering