2. maj 2019
Couscous salat med soltørrede tomatepesto, mozzarella og oliven
Mangler du en lækker og frisk sommersalat, som er let at lave, og både er elsket af børn og voksne, så er denne salat et forsøg værd. Jeg serverede den for nylig til min mors surprise party, og den var bestemt et hit.
Forberedelses tid | 15 min |
Antal personer |
12 (tilbehør)
|
Ingredienser
- 400 g. couscous (gerne fuldkorn)
- 260 g. soltørrede tomater pesto (ex.spize el. urtekrams veganske pesto)
- 2 håndfulde frisk spinat grofthakket
- 250 g. cherrytomater halveret
- 1/2 stor agurk skåret i mindre stykker
- 125 frisk mozzarella (ex violife for vegansk el. mælkefri udgave)
- 200 g. oliven jeg bruger økologiske kalamata oliven)
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Start med at tilberede couscousen, ved at følge anvisningen på posen. Når du har tilberedt din couscous skal du hælde den over i en stor skål og vende pesto i. Stil det til side og lad det trække, mens du laver salaten.
- Begynd at lave resten af salaten ved at rense, skylle og skære grøntsagerne. (Jeg fjerner personligt gerne indmaden fra agurken).
- Fordel couscousen i et stort rundt fad, og pynt med grøntsagerne. Top til sidst med frisk mozzarella og oliven.
Recipe Notes
Kan serveres med det samme eller nydes kold.
Del denne opskrift
Author: Mygreenkitchen