Hindbær crumble kage

Denne lækre kage, er let at lave, og kan spises af både veganere og dig som ikke tåler – eller spiser gluten. Samtidig er den også perfekt for dig som blot ønsker en sund kage med masser af smag af sommer.

Til dig som tænker om kan den laves med alm. smør, eller havregryn, er svaret ja! Du kan sagtens ændre til alm. smør eller havregryn, dette påvirker hverken smagen eller udseendet.

Print opskrift
Hindbær crumble kage
Forberedelses tid 10 min
Tilberedningstid 25 min
Antal personer
2-3
Ingredienser
Forberedelses tid 10 min
Tilberedningstid 25 min
Antal personer
2-3
Ingredienser
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 160 grader varmluft
  2. Smelt smørret, enten på panden eller i mikrobøgeovnen.
  3. Hæld det smeltede smør, agave sirup og vaniljesukker i en skål og rør det godt sammen.
  4. Find en anden skål frem og rør de tørre ingredienser sammen. Hæld derefter de tørre ingredienserne sammen med de våde ingredienser, og rør det godt sammen.
  5. Hæl halvdelen af crumblen i et lille smurt fald. (18×18cm)
  6. Varm syltetøjen i mikrobølgeovnen i 20sek, så den bliver lidt mere flydende, og nemmere at større på.
  7. Hæld syltetøjen over crumblen.
  8. Hæld det sidste crumble over, og afslut med friske hindbær og mandel flagerne.
  9. Bag i ovnen ved 160 grader varmluft, i ca. 25 min til den er gylden. Server evt. med vanilje is eller creme fraich
Del denne opskrift


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *