Snickers dadler – På en ny måde
Ej okay, meningen var faktisk at jeg ville i gang med at lave mine klassiske snickers dadler, men jeg har lige fået 4 bøtter hjem af min yndlings peanutbutter. Så da jeg gik i gang med at lave dem tænkte jeg “hvordan får jeg mere peanutbutter i mine snickers dadler?”. Så derfor valgte jeg at, i stedet for at putte peanutbutter ind i dadlerne, at overtrække dadlerne i stedet. Prøv lige at spørg om det er lækkert, jeg endte helt med at droppe chokoladen. 🤣
Jeg havde ellers lagt dem i fryseren, så peanutbutteren kunne sætte sig. Da jeg tog dem ud af fryseren og smagte dem, var 3 af dem væk, inden jeg overhovedet havde fundet chokoladen frem. De kan altså noget!. Så har du ikke prøvet denne form for snickers dadler, kan jeg virkelig anbefale dig at prøve dem. :)!
Ingrediensvalg
Som de fleste af jer ved, så er peanutbutter fra Peanutbutterpusheren min helt klare favorit, hvad angår valg af peanutbutter (reklamelink). Jeg har smagt virkelig, som i VIRKELIG mange peanutbutter, og jeg har ikke fundet en peanutbutter der kan måle sig med deres. Jeg har faktisk så begejstret fra deres peanutbutter, at jeg har søgt om at få lov at samarbejde med dem, og det har jeg fået lov til 😀 !
Inspiration
Er du ligesom mig helt vild med peanutbutter, så tag evt. et kig på disse peanutbutter opskrifter. Veganske karamel snickers kugler. Cheesecake med peanutbutter og karamel. Peanutbutter blondie. Vegansk brownie med peanutbutter frosting
ALLERGENER
Hvis du ikke tåler peanuts kan du blot skifte peanutbutteren, og de knuste peanuts ud med fx. hjemmelavet mandelsmør og bagte mandler. Hvis du derimod hverken tåler gluten, mælk, eller æg, (eller blot ønsker at undgå disse), indeholder min blog både veganske, vegetariske, mælkefri- og glutenfri opskrifter, som er lette at gå til.
FØLG MED PÅ DE SOCIALE MEDIER
Husk du kan følge mig på de sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både en grønnere hverdag, mad til de travle dage, søde sager og til festlige lejligheder. Du kan følge mig på Instagram, Pinterest & Facebook. Del endelig opskrifterne med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration. Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.
Snickers dadler – På en ny måde
Ingredienser
- 10 store medajoon dadler
- 10-15 spsk. peanutbutter (crunchy eller smooth) (jeg bruger smooth)
- 8-10 tsk. peanuts (hakkede)
Sådan gør du
- Fjern stenene fra dadlerne. Overtræk dine dadlerne med peanutbutter. Dette gøres lettest ved at putte en gaffel ind i enden af dadlerne, og dyb dadlerne ned i peanutbutteren. Placer dem derefter på et stykke bagepapir.TIP: Placer gerne bagepapiret på et fad eller tallerken (eller hvad der ellers tåles at komme i fryseren). Så er det let for dig at overføre dem til fryseren efterfølgende.
- Pynt til sidst med hakkede peanuts.
- Tag fadet/tallerken med dadlerne og placer det i fryseren i minimum 2 timer.
- De skal først tages op 5-10 min før de skal spises, da peanutbutteren ellers begynder at tø/smelte og bliver blød igen.