Surdejsbrød med avocado, feta og granatæble

Surdejsbrød med avocado, feta og granatæble

Lækker og knasende surdejsbrød med avocado, feta, granatæbler toppet med frisk basilikum. En nem og simpel morgenmad eller frokost, som stimulere alle dine smagsløg. Du får det søde og syrlige smag fra granatæblerne, det cremet fra avocadoen, det knasende fra surdejsbrødet.

Surdejsbrød med avocado, feta, granatæbler og basilikum, kan både lave vegetarisk og vegansk. Ønsker du en vegansk udgave, vælger du blot en plantebaseret smøreost i stedet for feta. Smør det plantebaseret smøreost på brødet inden du topper den med avocado. Wupti så har du en vegansk udgave 🙂 !

Ingrediensvalg

Personligt er jeg rigtig glad for at Minerav græsk feta, som er lavet af 100% fåre og gedemælk. Den har den helt rigtige konsistens efter min mening og smager helt fantastisk.

Har du ikke lige frisk basilikum i dit køkken, kan andre friske krydderurter som mynte, citronmelisse og persille også bruges.

Når det kommer til surdejsbrød, laver jeg gerne mit eget surdejsbrød. Opskriften er en rigtig god begynderopskrift til dig der ikke har prøvet at lave dit eget surdejs grydebrød før. Tjek det ud her. 🙂 !

Surdejsbrød med avocado, feta, granatæbler og basilikum

ANDRE ALTERNATIVER: 

Et andet alternativ til en lækker frokost er surdejsbrød med avocadocreme, feta og syltede chili eller surdejsbrød med avocado og langtidsbagte tomater.

Er du ligesom mig glad for det glutenfri køkken, kan disse opskrifter måske interessere dig. Du vil på bloggen kunne finde fx. vegansk og glutenfri brødveganske og glutenfri vafler, og veganske og glutenfri boller. Alle opskrifter er lette at gå til og kræver ikke en masse ingredienser. Samtidig har de alle til fælles at de både er uden majs, boghvede og nødder. 

ALLERGENER 

Hvis du hverken tåler gluten, mælk, eller æg, er der håb at hente. Min blog indeholder både veganskevegetariskemælkefri- og glutenfri opskrifter


FØLG MED PÅ DE SOCIALE MEDIER

Husk du kan følge mig på de sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både en grønnere hverdag, mad til de travle dage, søde sager og til festlige lejligheder. Du kan følge mig på Instagram, Pinterest & Facebook. Del endelig opskrifterne med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration. Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Surdejsbrød med avocado, feta, granatæbler og basilikum

Surdejsbrød med avocado, feta, granatæble og basilikum

Mygreenkitchen
Hjemmelavet surdejsbrød med most avocado, feta og granatæble toppet med frisk persille.
Kan både lave vegetarisk og vegansk.
Forb. tid 5 minutter
Ret Frokost, Morgenmad
Antal 1 person

Ingredienser
  

  • 1 skive surdejsbrød
  • 1 mellemstor moden avocado
  • 1/2 spsk. citronsaft (kan undlades)
  • 1 tsk. granatæble kerner
  • 1 spsk. feta
  • salt og peber

Sådan gør du
 

  • Start med at riste brødet. 
    Mos avocadoerne og rør citronsaften i. Krydder med salt og peber.
    Smør avocadomosen ovenpå brødene. Top til sidst med granæble kerner, smuldret feta stykker og frisk basilikum. Velbekomme :)!
Keyword Nøddefri, Vegetar, Æggefri


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering