Surdejsbrød med avocadocreme – feta & syltede chili

Surdejsbrød med avocadocreme – feta & syltede chili

Jeg bager tit surdejsgrydebrød, da det både kan bruges til en klassisk morgenmad, eller frokost. Surdejsbrød fungere også perfekt som panini brød. Lige for tiden er jeg blevet helt vild med surdejsbrød med avocadocreme og feta, toppet med syltede chili og feldsalat. Det er i bund og grund en super simpel mad, men den smager bare helt fantastisk.

Surdejsbrød med avocadocreme

Alternativ

Er du ikke så meget til chili sammen med dit surdejsbrød med avocadocreme? Så byt bare chilien ud med oliven, soltørrede tomater eller bagt serranoskinke.

Er du ligesom mig helt vildt med både surdejsbrød og avocado, vil vegetarisk smørrebrød måske også være lige noget for dig. Dette smørrebrød består af hjemmebagt surdejsbrød, avocado, friske rødløg, græsk feta og pinjekerner. Dette alternativ er en lækker og anderledes måde at servere smørrebrød.

Mel er ikke bare mel. Når det kommer til mel er der stor forskel på kvaliteten. Jeg er personligt rigtig glad for at bage med samsø mel, fru. møllers mel og skærtoft mølle mel. Den sidstnævnte kan købes på de fleste hjemmesider og helsebutikker (reklamelink). Jeg handler gerne selv på helsebixen.dk, da de på nuværende tidspunkt tilbyder gratis fragt på alle ordre (reklamelink).

ALLERGENER 

Hvis du hverken tåler gluten, mælk, eller æg, er der håb at hente. Min blog indeholder både veganskevegetariskemælkefri- og glutenfri opskrifter


FØLG MED PÅ DE SOCIALE MEDIER

Husk du kan følge mig på de sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både en grønnere hverdag, mad til de travle dage, søde sager og til festlige lejligheder. Du kan følge mig på Instagram, Pinterest & Facebook. Del endelig opskrifterne med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration. Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Surdejsbrød med avocadocreme

Surdejsbrød med avocadocreme, feta & syltede chili

Mygreenkitchen
Er du ikke så meget til chili kan du med fordel bytte chilien ud med oliven, soltørrede tomater elller bagt serrano skinke. 🙂 !
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Ret Frokost, Morgenmad
Antal 2 personer

Ingredienser
  

  • 2 skiver surdejsbrød (ristet på brødristeren)
  • 2 spsk. græsk feta (smuldret til mindre stykker)
  • 1 lille håndfuld feldsalat
  • 1 tsk. syltede chili (se link i tekst feltet)

Avocado creme

  • 3 mellemstore modne avocado
  • 2 spsk. græsk yoghurt (kan erstattes med cremefraiche)
  • 1/1-1 tsk. citron saft
  • salt og peber

Sådan gør du
 

  • Start med at finde alle ingredienserne frem. Skær 2 skiver surdejsbrød og rist dem i brødristeren.
  • Skyl feldsalat og smuldre feta i den ønskede størrelse.

Avocadocreme

  • Fjern skrald og sten fra avocadoerne.
    Hæld avocadoerne i en skål sammen med græsk yoghurt.
    Mos det med en gaffel, til den får den ønskede konsistens.
    Smag til med citron, salt og peber.

Syltede chili

Fremgangsmåde

  • Placer det ristede brød på en tallerken.
    Placer avocadocremen på brødet.
    Drys fetaen ud over avocadocremen, og pynt til sidst med syltede chili og feldsalat.
    Server med det samme.
Keyword Nøddefri, Soyafri, Surdejsbrød, Vegetar, Æggefri


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering