Laksefrikadeller uden gluten og mælk

Laksefrikadeller uden gluten og mælk

Fiskefrikadeller lavet med laks UDEN GLUTEN, MÆLK OG ÆG.

Disse laksefrikadeller uden gluten og mælk er er faktisk en efternøler af mine oprindelige allergivenlige fiskefrikadeller. De er ligesom de andre perfekte til dig som ønsker at dine børn skal spise regelmæssig fisk. De er virkelig lette at lave som i VIRKELIG lette. De kræver kun 3 ingredienser, laks, kartofler og lidt hirsemel. Du kan variere smagen ved at tilsætte forskellige krydderi til de laksedellerne ved tilføje fx dild, purløg, basilikum eller persille.


Opskriften på laksefrikadeller uden gluten og mælk er perfekt til forældre med små børn som lider af allergi eller intolerance, da de ud over at være gluten og mælkefri faktisk også er uden æg. De er perfekt til madpakken, sammen med en omgang hjemmelavet pommes frites eller kartoffelmos, eller bare som en hånd delle på en hverdag, hvor barnet bare gerne vil lege ude i haven. :)! 

Laksefrikadeller uden gluten og mælk

INGREDIENSVALG 

De laksedeller uden gluten og mælk er lavet med hirsemel fra Biogan. Personligt er jeg glad for at handle ved Helsebixen, da på nuværende tidspunkt tilbyder gratis fragt på alle varer. (reklamelink) Det er derfor oftest der jeg køber mange af mine glutenfri varer.  

ALLERGENER 

Leder du efter opskrifter, som er glutenfri eller veganske, indeholder min blog både veganskevegetariskemælkefri- og glutenfri opskrifter. Der er lidt til en hver smag. Der findes også de klassiske retter, med og uden kød, samt forskelligt bagværk og kager på bloggen. Tjek det ud under opskrift index ved at klikke her.


FØLG MED PÅ DE SOCIALE MEDIER

Husk du kan følge mig på de sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både en grønnere hverdag, mad til de travle dage, søde sager og til festlige lejligheder. Du kan følge mig på Instagram, Pinterest & Facebook. Del endelig opskrifterne med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration. Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Laksefrikadeller uden gluten og mælk

Laksefrikadeller uden gluten og mælk

Mygreenkitchen
Perfekt til dig som ønsker at spise glutenfri, æggefri og mælkefri.
Forb. tid 10 minutter
Ventetid 30 minutter
Ret Fiskefrikadeller, Hovedret
Antal 12 stk.

Ingredienser
  

 • 300 g. fersk laks (uden skind)
 • 180 g. kartofler (skrællet)
 • 3 spsk. hirsemel
 • salt og peber

Sådan gør du
 

 • Put laks og de skrællede kartofler i foodprocessor (for at hakke og kombinere disse). Blend det godt sammen i foodprocessoren.
 • Når det begynder at have en ensartet konsistens tilsættes hirsemelet, salt og peber. Blend det hele godt sammen og sikre dig der ikke er klumper i farsen.
  Laksedeller
 • Når farsen er blendet godt sammen hældes den over i en skål og stilles på køl i 30-60 minutter, så farsen kan få lov at sætte sig.
 • Når farsen har sat sig varmes en pande op (personlig er jeg glad for en støbejern eller en slip- let pande. Tilsæt godt med fedtstof. Jeg bruger gerne halv plantesmør og halv rasp- eller solsikkeolie.
 • Form laksefrikadellerne (jeg bruger gerne en spiseske og hænder. Placer laksefrikadellerne på panden, jeg laver gerne 6 af gangen.
  Laksefrikadeller uden gluten og mælk
 • Steg dem på panden ved middelhøj varme. Laksefrikadellerne skal være gyldne og sprøde på begge sider. 
  TIP:Tilsæt gerne fedtstof undervejs, så du sikre dig der er nok fedtstof på panden. Vend dem gerne forsigtig flere gange undervejs, så får du det bedste resultat.
  Laksefrikadeller uden gluten og mælk Laksefrikadeller uden gluten og mælk
 • Velbekomme 🙂 !
  Laksefrikadeller uden gluten og mælk
Keyword Glutenfri, Æggefri, Mælkefri, Nøddefri, Soyafri


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering