Mango chiagrød

Mango chiagrød

Lækker og forfriskende mango chiagrød med mangopure, kokosmælk, chiafrø, lime og agave sirup. Toppet med friske mango og kokosflager. Personligt er jeg helt vild med chiagrød da man kan lave aftenen før eller om morgenen, afhængig af hvor bløde man ønsker sine chiafrø.

Mango chiagrød er et super alternativ til både morgenmad men faktisk også som snack i løbet af dagen. Mangoen giver en rigtig god sødme til chiagrøden, som kan hjælpe med at stille sukkertrangen i løbet af dagen. Så har du ikke prøvet chaigrød endnu kan jeg varmt anbefale dig at prøve det. Det eneste det kræver er chiafrø, væske i for form af fx. kokosmælk, mandelmælk, eller havremælk. Smagen til chiagrøden vælger du ved at putte frugt, pure, eller peanutbutter i. Så prøv dig frem og find din egen favorit chiagrød. 🙂 ! Er du til en rigtig voksenudgave kan jeg anbefale dig at lave chiagrød med vanilje, kaffe og chokolade. Toppet med frisk passionfrugt, chokolade stykker og granatæble.

Ingrediensvalg

Denne mango chiagrød som du kan se på billedet har taget 5 min at lave, da jeg har brugt mangopure fra KoRo (reklamelinks). Du kan også sagtens lave din egen mango pure, ved blot at blende en moden mango. Brug gerne en god fed kokosmælk til din mango chiagrød, på den måde får en en chiagrød med en cremet og lækker konsistens (reklamelink).

Elsker du mango så tjek det her ud!

Er du ligesom mig helt vild med mango vil denne mango cheesecake eller denne mælkefri- og laktosefri mango kage måske kunne fange din interesse. Du kan også bruge mango til at lave en farverige vietnamesisk salat. Er du veganer indeholder bloggen også en skøn og forfriskende vegansk cheesecake med mango, lime og saltkaramel.

ALLERGENER 

Leder du efter flere opskrifter som er både glutenfri og veganske indeholder min blog både veganskevegetariskemælkefri- og glutenfri opskrifter. Der er lidt til en hver smag. Der findes også de klassiske retter, med og uden kød, samt forskelligt bagværk og kager på bloggen. Tjek det ud under opskrift index ved at klikke her.

FØLG MED PÅ DE SOCIALE MEDIER

Husk du kan følge mig på de sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både en grønnere hverdag, mad til de travle dage, søde sager og til festlige lejligheder. Du kan følge mig på Instagram, Pinterest & Facebook. Del endelig opskrifterne med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration. Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Mango chiagrød

Mango chiagrød

Mygreenkitchen
Lækker og forfriskende mango chiagrød med mangopure, kokosmælk, chiafrø, lime og agave sirup. Toppet med friske mango og kokosflager. 
Forb. tid 5 minutter
Ventetid 30 minutter
Ret Morgenmad, Snack
Antal 2 personer

Ingredienser
  

Chiagrød

 • 45 g. chiafrø
 • 250 ml. kokosmælk (brug gerne en så fed kokosmælk så mulig)
 • 2 spsk. agavesirup (kan undlades)
 • 200 g. mangopure (købe eller hjemmelavet) (hjemmelavet = blendet moden mango)
 • 2 tsk. limesaft

Topping

 • 1/4 mellemstor moden mango (skåret i mindre stykker)
 • 2 spsk. kokosflager

Sådan gør du
 

Nem og simpel opskrift

 • Hæld alle ingredienserne til chiagrøden i en skål og rør det godt sammen.
  Hæld derefter chiagrøden over 2 serveringsskåle og stil dem på køl i 30 min eller natten over.
 • Inden servering pyntes chiagrøden med lidt frisk mango og kokosflager. Velbekomme 🙂
Keyword Soyafri, Vegansk, Glutenfri, Mælkefri,, Æggefri


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering