Squashsalat med mozzarella og bagte hasselnødder

Squashsalat med mozzarella og bagte hasselnødder

Sommerens friske farver og smagsfulde ingredienser smelter sammen i denne forfriskende squashsalat med mozzarella og knasende bagte hasselnødder. Denne salat er den perfekte balance mellem let og mættende, og den vil helt sikkert få dine smagsløg til at danse af glæde.

Forberedelsen er enkel og hurtig. Start med at skære den saftige gul squash i tynde skiver, jeg bruger en skræller til dette, så jeg kan få så tynde skiver så mulig. Hasselnødderne til salaten kan laves på to forskellige måder. Enten kan du stege dem kort på panden, til de er gyldne, eller du kan bage dem i ovnen. Jeg fortrækker selv at bage dem i ovnen.

Ønsker du at lave dem i ovnen smider du dem dem blot i en forvarmet ovn og lader dem riste, indtil de får en skøn gylden farve. Jeg elsker, hvordan nøddernes sprødhed giver salaten en fantastisk kontrast.

For at binde alle smagsoplevelserne sammen, kan du blande en nem og enkelt dressing. Dette er ikke er must, da salaten sagtens kan spises uden dressing. Du kan vælge en klassisk vinaigrette eller eksperimentere med en sødlig honning-sennepsdressing. Begge passer rigtig godt til denne salat.

Denne squashsalat med mozzarella og bagte hasselnødder er perfekt som en let frokost eller en lækker forret til sommerens middage. Del den med familie og venner, og lad dem nyde en bid af sommerens herligheder.

squashsalat med mozarella og bagte hasselnødder

ALLERGENER 

Leder du efter flere opskrifter som er både glutenfri og veganske indeholder min blog både veganskevegetariskemælkefri- og glutenfri opskrifter. Der er lidt til en hver smag. Der findes også de klassiske retter, med og uden kød, samt forskelligt bagværk og kager på bloggen. Tjek det ud under opskrift index ved at klikke her.


FØLG MED PÅ DE SOCIALE MEDIER

Husk du kan følge mig på de sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både en grønnere hverdag, mad til de travle dage, søde sager og til festlige lejligheder. Du kan følge mig på Instagram, Pinterest & Facebook. Del endelig opskrifterne med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration. Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Squashsalat med mozzarella og bagte hasselnødder

Squashsalat med mozzarella og bagt hasselnødder

Mygreenkitchen
Denne sommersalat med gul squash, mozzarella og bagte hasselnødder er perfekt som en let frokost eller en lækker forret til sommerens middage. Del den med familie og venner, og lad dem nyde en bid af sommerens herligheder. 
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Ret Salat, Tilbehør
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 75 g. feldsalat (skyllet)
  • 1 mellemstor gul squash
  • 1 dl. blancerede hasselnødder (bagte)
  • 125 g. mozzarella

Sådan gør du
 

  • Start med at skære den gule squash i tynde skiver, jeg bruger en skræller til dette, så jeg kan få så tynde skiver så mulig.
  • Hasselnødderne til salaten kan laves på to forskellige måder. Enten kan du stege dem kort på panden, til de er gyldne, eller du kan bage dem i ovnen. Jeg fortrækker selv at bage dem i ovnen. 
    Ønsker du at lave dem i ovnen smider du dem dem blot i en forvarmet ovn på en bagplade med bagepapir ved 200 grader varmluft, og lad dem riste, indtil de får en skøn gylden farve
  • Nu er det tid til at sammensætte din sommersalat. Start med at finde et stort salatfad frem og fordel den skyllede feldsalat. Anret derefter de tynde squashskiver. Fordel derefter de bagte hasselnødder og små klumper mozzarella.
  • TIP:For at binde alle smagsoplevelserne sammen, kan du blande en nem og enkelt dressing. Dette er ikke er must, da salaten sagtens kan spises uden dressing. Du kan vælge en klassisk vinaigrette eller eksperimentere med en sødlig honning-sennepsdressing. Begge passer rigtig godt til denne salat. 
Keyword Glutenfri, Soyafri, Vegetar, Æggefri


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering