Banan snack

Banan snack

EJ okay, jeg er simpelthen nødt til at dele denne opskrift på banan snack med jer. Du kan lave den på 2 måder. Enten ved først at dyppe den i nøddesmør og derefter overtrække den med mørk chokolade. Den anden mulighed er at overtrække bananerne med chokolade. Derefter kan du pynte dem med hakkede nødder, kokosmel, frysetørrede hindbær eller jordbær eller en helt femte ting.

Du kan lave den med helt modne bananer eller med semi modne bananer. Det afhænger af hvordan du normalt fortrækker at spise bananer. Personligt er jeg mest vild med meget modne bananer til banankage og pandekager. Hvorimod jeg fortrækker semi modne bananer, når det kommer til at spise dem som de er.

Ingrediensvalg

Til at lave banan snack, har jeg brugt 3 store bananer, som jeg har delt og overtrukket med chokolade. Jeg har derefter pyntet med hakkede pistacienødder, hakkede bagte hasselnøder, frysetørrede jordbær, kokosmel, mandelsmør og pekannødder.

Du kan pynte dem lige som du ønsker, jeg kan også anbefale både peanutbutter, frysetørrede hindbær, eller fint hakkede hård karamel.

Banan snack

ALLERGENER 

Leder du efter opskrifter som er allergivenlige, fri for kød, mælkeprodukter eller allergener, indeholder min blog både veganskevegetariskemælkefri- og glutenfri opskrifter. Der er lidt til enhver smag. Der findes også de klassiske retter, med og uden kød, samt forskelligt bagværk og kager på bloggen. Tjek det ud under opskrift index ved at klikke her.

FØLG MED PÅ DE SOCIALE MEDIER

Husk du kan følge mig på de sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både en grønnere hverdag, mad til de travle dage, søde sager og til festlige lejligheder. Følg mig gerne på Instagram, Pinterest & Facebook. Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Banan snack

Banan snack

Mygreenkitchen
Bananer overtrukket med mørk chokolade, og pyntet med hakkede nødder, frysetørrede jordbær og kokosmel.
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Ret Snack
Antal 6 stk.

Ingredienser
  

 • 3 store bananer (halveret)
 • 100 g. 70% mørk chokolade
 • 6 stk. grill- eller is træpinde

Forslag til pynt

 • hakkede nødder (hasselnødder, mandler, pekannødder, pistacienødder mv.)
 • frysetørrede hindbær eller jordbær
 • kokosmel
 • nøddesmør

Sådan gør du
 

 • Skræl bananerne og halver dem.
  Før en træ grillpind eller træispind gennem hver banan.
  Smelt chokoladen og dyp/pensel bananere i chokoladen, så de næsten er dækket helt af chokoladen, på nær enden af bananen.
  Placer de chokoladeovertrukket bananer på et stykke bagepapir, og pynt dem med dit ønskede pynt.
 • Lad chokoladen størkne før du servere dem.
  Banan snack bør opbevares på køl, så holder de sig længst 🙂
  Banan snack
Keyword Glutenfri, Mælkefri, Vegansk, Æggefri


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering