Daddelsnack med chokolade og peanutbutter

Daddelsnack med chokolade og peanutbutter

Er du ligesom mig helt vild med dadler, peanutbutter og chokolade? Så er denne nemme opskrift på daddelsnack med chokolade og peanutbutter, måske lige noget for dig. Det eneste som du skal bruge er mørk chokolade, peanutbutter, dadler og peanuts. Opskriften tager under 15 minutter at lave, og så har du en perfekt eftermiddags- eller aftensnack. 

Hvis du ønsker lidt ekstra til opskriften, kan du erstatte den klassiske mørke chokolade med mørk karamel chokolade, dette giver et fantastisk tvist og knas til opskriften.

INGREDIENSVALG 

Til selve opskriften har jeg anvendt 70% mørk chokolade. Mange 70% mørk chokolade er vegansk, men sørg for lige at tjekke en ekstra gang hvis du har mælkeallergi, eller blot ønsker en vegansk udgave. 

Som de fleste af jer ved, så er peanutbutter fra Peanutbutterpusheren min helt klare favorit, hvad angår valg af peanutbutter (reklamelink). Til denne opskrift har jeg brugt deres smooth peanutbutter. Den er min “go to” hver gang jeg laver opskrifter med peanutbutter.

INSPIRATION

Er du ligesom mig helt vild med choklade og peanutbutter? Eller leder du efter en opskrift som er vegansk, kan du evt. tage et kig på denne opskrifter Vegansk brownie med peanutbutter frosting

Er du vild med de lyse brownie også kaldet Blondie, kan denne opskrift måske være noget lige for dig Peanutbutter blondie.   

ALLERGENER 

Hvis du ikke tåler peanuts kan du blot skifte peanutbutteren, og de knuste peanuts ud med fx. hjemmelavet mandelsmør. Hvis du hverken tåler gluten, mælk, eller æg, indeholder min blog både veganskevegetariskemælkefri- og glutenfri opskrifter, som er lette at gå til. 


FØLG MED PÅ DE SOCIALE MEDIER

Husk du kan følge mig på de sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både en grønnere hverdag, mad til de travle dage. Du finder også søde sager og til festlige lejligheder. Du kan følge mig på Instagram, Pinterest & Facebook.  Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavle, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Daddelsnack med chokolade og peanutbutter

Daddelsnack med chokolade og peanutbutter

Mygreenkitchen
En super simpel og hurtig opskrift på en velsmagende daddelsnack, fyldt med peanutbutter, peanuts, og chokolade.
Tilb. tid 15 minutter
Ventetid 30 minutter
Ret Dessert, Snack
Antal 12 personer

Ingredienser
  

 • 20 store medajoon dadler (udstenet)
 • 2 dl. peanutbutter
 • 1 1/2 dl. saltede peanuts (grofthakkede)
 • 200 g. mørk chokolade (gerne 70%) (smeltet)

Sådan gør du
 

 • Start med at fjerne stenene i dadlerne og placer dem på et stykke bagepapir ved siden af hinanden så de danner en firkant. Tryk dadlerne flade med fingerne eller en flad genstand (Jeg foretrækker at bruge fingerne).
  Daddelsnack med chokolade og peanutbutter
 • Fordel peanutbutter ud over dadlerne i et jævn lag, og fordel derefter de hakkede peanuts.
  Daddelsnack med chokolade og peanutbutter
 • Slut til sidst af med at fordele den smeltede chokolade ud over i et jævn lag (Jeg syntes dette gøres lettest med undersiden af en spiseske.
  Daddelsnack med chokolade og peanutbutter
 • Lad chokoladen størkne før du brækker din daddelsnacks i mindre stykker.
  TIP: Hvis du har travlt kan du sætte den færdige daddelsnack på køl, så størkner chokoladen hurtigere.
  Daddelsnack med chokolade og peanutbutter
Keyword Vegansk, Glutenfri


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering