Melonsalat med mozzarella og bagt serrano

Melonsalat med mozzarella og bagt serrano

Melonsalat med mozzarella og bagt serrano er en skøn sommersalat bestående af piel de sapo melon, vandmelon, cherrytomater, spinat, mozzarella og frisk basilikum. Toppet med pinjekerner og bagt serrano skinke.

Melonsalat med mozzarella og bagt serrano er super simpel at lave. Du kan faktisk bruge hvilken som helst melon til salaten. Vi har herhjemme både lavet salaten med piel de sapo melon, vandmelon, cantaloupe melon og honning melon. Har du ikke serrano skinke, kan du anvende bacon i stedet, dette fungere mindst lige så fint. Har du ikke basilikum kan du i stedet anvende mynte eller persille. Det samme glæder faktisk hvis du ikke har pinjekerner, så skifter du blot disse ud med fx. bagte mandler, cashewnødder eller græskarkerner. Som du kan høre er mulighederne mange, hvilket er det jeg virkelig elsker ved salater. 😃

Melonsalat med mozzarella og bagt serrano

Vild med salater?

Er du ligesom mig helt vild med salater, vil opskrifter som asiatisk nudelsalat med tempura rejer og peanutbutter dressing og tomat salat med syltede rødløg, måske også kunne fange din interesse.☺️ Er du til en lidt anderledes salat kan jeg anbefale dig at prøve vegansk appelsinsalat.

Melonsalat med mozzarella og bagt serrano

ALLERGENER 

Leder du i stedet efter opskrifter, som er glutenfri eller veganske, indeholder min blog både veganskevegetariskemælkefri- og glutenfri opskrifter. Der er lidt til en hver smag. Der findes også de klassiske retter, med og uden kød, samt forskelligt bagværk og kager på bloggen. Tjek det ud under opskrift index ved at klikke her.


FØLG MED PÅ DE SOCIALE MEDIER

Husk du kan følge mig på de sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både en grønnere hverdag, mad til de travle dage, søde sager og til festlige lejligheder. Du kan følge mig på Instagram, Pinterest & Facebook. Del endelig opskrifterne med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration. Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Melonsalat med mozzarella og bagt serrano

Melonsalat med mozzarella og bagt serrano

Mygreenkitchen
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Ret Salat
Antal 2 personer

Ingredienser
  

  • 60 g. serranoskinke eller parmaskinke (bagt i ovnen)
  • 2 håndfulde spinat
  • 2 dl. vandmelon (skåret i mindre tern)
  • 2 dl. melon (skåret i mindre tern)
  • 50 g. cherry tomater (halveret)
  • 125 g frisk mozerella
  • 1 lille håndfuld frisk basilikum
  • 1 spsk. pinjekerner

Sådan gør du
 

  • Tænd ovnen på 185 grader varmluft, og placer serrano/parmaskinke på en badeplade med bagepapir. Bag i midten af ovnen til det er sprødt.
  • Klargør og snit alt frugt og grønt.
  • Find et stort serveringsfad frem og fordel spinaten ud over fadet.
  • Fordel melon, og de halve tomater ud over spinaten.
  • Top til sidst med mozzarella, det bagte serrano/parmaskinke, frisk basilikum og pinjekerner.
Keyword Soyafri, Tilbehør, Glutenfri Æggefri


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering