Vegetar risotto – Nok verdens letteste

Vegetar risotto – Nok verdens letteste

Jeg har altid en risotto pakke liggende, som blot kræver en skvat god hvidvin og noget vand. Jeg er normalt ikke den store tilhænger af færdigretter, men sommetider må aftensmaden bare gerne være let og hurtig at lave. Denne vegetar risotto tager kun 20 min at lave.

Risotto blandingen til denne Vegetar risotto indeholder bl.a. tomater, hasselnødder, rødløg, cherrytomater, hvidløg, purløg og basilikum. Den er et super alternativ, hvis du har en dag hvor tingene i køkkenet, bare gerne må gå stærkt.

INGREDIENSVALG 

Når det kommer til færdigpakker med risotto ris er jeg personligt glad for at bruge Trevijano risotto blandinger. Deres risotto blandinger indeholder forskellige formere for grøntsager og krydderier. (reklamelink) Jeg bruger gerne denne hvidvin der hedder Pasqua Pinot Grigio delle Venezie IGT. Det er en frisk og middelfyldig hvidvin fremstillet af Pinot Grigio-druer. Den har en duft og smag er af citrus, pære og modne æbler. Vinen er velegnet til antipasti eller tapas, til pastaretter, kylling, fisk og skaldyr, salater eller bare som et glas i utide (reklamelink). Hvor hyggeligt er det ikke lige, at stå og få et lille glas vin mens man laver mad 😀 

ALLERGENER

Ønsker du et vegansk alternativ, er denne veganske risotto fyldt med svampe og hjemmelavet pesto måske noget for dig. 🙂

Hvis du hverken tåler eller bare forsøger at undgår gluten, mælk, eller æg, indeholder min blog både veganskevegetariskemælkefri- og glutenfri opskrifter, som er lette at gå til, tag et kig forbi! 🙂 Bl.a. kan du finde min veganske risotto.

FØLG MED PÅ DE SOCIALE MEDIER

Husk du kan følge mig på de sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både en grønnere hverdag, mad til de travle dage, søde sager og til festlige lejligheder. Du kan følge mig på Instagram, Pinterest & Facebook. Del endelig opskrifterne med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration. Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Nok verdens letteste risotto

Nok verdens letteste vegetar risotto

Mygreenkitchen
Tilb. tid 20 minutter
Antal 2 personer

Ingredienser
  

  • 1 pk. risotto blanding (280g) (jeg bruger den fra trevijano)
  • 750 ml. vand
  • 50 ml. hvidvin
  • 1 spsk. oscar grøntsags boullion (kan ersattes med en alm. 1 boullion terning)
  • 350 ml. jensens pasta sauce

Ekstra

  • parmasan
  • pinjekerner
  • frisk basilikum


1 thought on “Vegetar risotto – Nok verdens letteste”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering