Sandwich med æg og rejer
En klassisk sandwich med æg og rejer. Sommetider er der ikke tid til at bruge en masse timer i køkkenet. Sandwich med æg og rejer er en let måde at lave enten aftensmad eller frokost. Sandwichen er fyldt med frisk salat, rødløg og mayonnaise. En helt klassisk sandwich lige efter bogen. Hvis du gerne vil gøre det lidt anderledes kan du fx. tilsætte syltede rødløg eller hvidløgsmayonnaise, i stedet for den klassiske mayonnaise.
Inspiration
Vil du prøve en lidt anderledes sandwich er en og er ligesom mig også total vild med wrap vil denne opskrift på en lækker frokostwrap med kylling og spidskål måske også kunne fange din interesse. Leder du efter en vegetar udgave er denne glutenfri æggewrap med hummus og stegte svampe måske noget for dig. Er du på jagt efter en vegansk wrap kan jeg varmt anbefale dig at prøve denne veganske wrap med falaffel og hummus.
Leder du efter en glutenfri tortilla, kan jeg varmt anbefale dem fra Old Eld Paso, som er lavet på majsmel (reklamelink).
ALLERGENER
Leder du efter opskrifter, som er glutenfri eller veganske, indeholder min blog både veganske, vegetariske, mælkefri- og glutenfri opskrifter. Der er lidt til en hver smag. Der findes også de klassiske retter, med og uden kød, samt forskelligt bagværk og kager på bloggen. Tjek det ud under opskrift index ved at klikke her.
FØLG MED PÅ DE SOCIALE MEDIER
Husk du kan følge mig på de sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både en grønnere hverdag, mad til de travle dage, søde sager og til festlige lejligheder. Du kan følge mig på Instagram, Pinterest & Facebook. Del endelig opskrifterne med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration. Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.
Sandwich med æg og rejer
Ingredienser
- 1 stk. sandwich brød
- 2-4 spsk. mayonnaise
- 2 hårdkogte æg (pillet og skåret i skiver)
- 100 g. rejer i lage
- 2 skiver romanien salatblade
- et par skiver agurk
- et par skiver rødløg