Risengrøds vafler

Risengrøds vafler

Risengrødsvafler på den helt klassiske maner. Ja nu tænker du nok “hold da op hun er godt nok tidlig ude”, men dette er der faktisk en årsag til. Jeg er begyndt at eksperimentere i både de klassiske juleretter, og de mere allergivenlige. Derfor er jeg pt. i gang med at lave både de klassiske risengrøds vafler og skal til at give mig i kast med også at lave nogle uden mælk og æg. Disse er forsat under udvikling, men nu er jeg kommet i mål med de klassiske risengrøds vafler. De er både knasende udenpå og dejlig bløde indeni. De er ideel til dig der har lavet en ordentlig portion risengrød og har nogle rester til overs. Du kan let halvere opskriften, hvis ikke du har 500 gram risengrød tilbage at lave risengrøds vafler af.

Klassiske juleopskrifter

Her finder du både den klassiske risengrød, pebernødder og Florentiner med appelsin & chokolade.


Veganske juleopskrifter

Er du ligesom mig helt vild med jul, men leder efter nogle veganske opskrifter kan opskriften på veganske klatkager, og skøn vintersalat bestående af grønkålssalat med sødekartofler, kikærter, granatæbler & mynte måske fange din interesse.

ALLERGENER 

Leder du efter opskrifter, som er glutenfri eller veganske, indeholder min blog både veganskevegetariskemælkefri- og glutenfri opskrifter. Der er lidt til en hver smag. Der findes også de klassiske retter, med og uden kød, samt forskelligt bagværk og kager på bloggen. Tjek det ud under opskrift index ved at klikke her.


FØLG MED PÅ DE SOCIALE MEDIER

Husk du kan følge mig på de sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både en grønnere hverdag, mad til de travle dage, søde sager og til festlige lejligheder. Du kan følge mig på Instagram, Pinterest & Facebook. Del endelig opskrifterne med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration. Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Risengrøds vafler

Risengrøds vafler

Mygreenkitchen
Skøn juleopskrift i risengrøds vafler, som både er sprøde udenpå og dejlig bløde indeni. En perfekt snack at lave med rester fra risengrøden.
Ret Dessert, Vafler
Antal 5 stk

Ingredienser
  

  • 500 g. kold fast risengrød
  • 2 mellemstore æg
  • 1 1/2 tsk. vaniljesukker
  • 2 spsk. sukker
  • 1/2 tsk. kanel
  • 55 g. hvedemel
  • smør (til stegning)

Servering

  • syltetøj
  • flormelis

Sådan gør du
 

  • Find en stor skål frem og hæld den kolde risengrød sammen med æg, sukker, vaniljesukker og rør det godt sammen. Tilsæt derefter kanel og mel, og miks det godt sammen (jeg bruger en håndmikser til dette.
  • Lad gerne dejen stå og hvile i køleskabet i 30-60 minutter, (hvis du har tiden til dette). Det er dog ikke et must.
  • Tænd vaffeljernet og kom lidt smør på. Fordel smørret rundt på begge vaffelpladerne.
  • Hæld lidt af dejen i vaffeljernet (der bliver ca. til 5 vafler i alt). Bag vaflernere i vaffeljernet indtil de er blevet gyldne og let slipper vaffeljernet.
  • Placer de færdige vafler på en rist så de holder sig sprøde.
  • Servér vaflerne med syltetøj og flormelis.
Keyword Nøddefri, Soyafri, Vegetar


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering