Peanutbutter blondie

Peanutbutter blondie

Snasket og lækker peanutbutter blondie brownie, fyldt med chokolade og en lækker smag af peanutbutter.

Selve opskriften er utrolig let at gå til. Dette er derfor en kage du kan lave til eftermiddagskaffen på de travle dage, hvor du ikke har tid til at stå længe i køkkenet. Selve forberedelsen af peanutbutter blondie kan du lave på mellem 10-15 min. Selve kagen skal blot have 40-45 min i ovnen. WUPTI så har du en peanutbutter Blondie, som dine gæster vil elske. 🙂 Kagen kan med fordel serveres sammen med en hjemmelavet vaniljeis eller flødeskum. Den er frysevenlig og holder sin snaskede konsistens i flere dage i køleskabet.

Selve kagen indeholder 250g. kvalitetspeanutbutter. Der er i mine øjne stor forskel på peanutbutter. Normalt køber jeg gerne økologisk, men jeg har endnu ikke fundet en økologisk peanutbutter, som ikke har det kedelige olie lag på toppen. Da jeg ikke ønsker at gå ned på smag, vælger jeg i stedet den peanutbutter fra Peanutbutter Pusheren. Deres peanutbutter skuffer aldrig.! De har erstattet det kedelige olie lag, som man normalt finder på toppen af en peanutbutter, med en cremet og smagsfuld peanutbutter, med MASSER af crunch på toppen (reklamelink).

ALLERGENER 

Hvis du hverken tåler gluten, mælk, eller æg, er der håb at hente. Min blog indeholder både veganskevegetariskemælkefri- og glutenfri opskrifter.


FØLG MED PÅ DE SOCIALE MEDIER

Husk du kan følge mig på de sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både en grønnere hverdag, mad til de travle dage, søde sager og til festlige lejligheder. Du kan følge mig på Instagram, Pinterest & Facebook. Del endelig opskrifterne med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration. Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Peanutbutter blondie

Peanutbutter blondie

Mygreenkitchen
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 45 minutter
Ret Blondie, Brownie, Kage
Antal 8 personer

Ingredienser
  

  • 250 g. peanutbutter
  • 150 g. blød smør
  • 200 g. brun farin
  • 235 g. sukker
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • 4 mellemstore æg
  • 2 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. salt
  • 300 g. hvedemel
  • 100 g. chokoladeknapper

Sådan gør du
 

  • Tænd ovnen på 165 grader alm. ovn.
  • Hæld peanutbutter og smør sammen i en stor skål, og miks det godt sammen.
  • Hæld derefter brun farin, sukker, æg og vaniljesukker i skålen og miks det sammen med det andet.
  • Tilsæt hvedemel og bagepulver i. Det kræver lidt tålmodighed da dejen er temmelig tyk.
  • Vend til sidst chokolade knapperne i, dette gøres lettest med hænderne. Sørg for chokolade knapperne er godt fordelt i hele dejen.
  • Beklæd en bradepande med bagepapir (jeg bruger en som er 19x32cm)
  • Bag i midten af ovnen i ca. 40-45 min, til kagen er gylden brun. Brug evt. en kødnål til at sikre dig at kagen er færdigbagt.
  • Lad kagen afkøle før du begynder at skære i den.
  • Skær den i ønskede stykker og server den evt. med lidt vaniljeis.
Keyword Blondie, Brownie, Kage, Peanutbutter


9 thoughts on “Peanutbutter blondie”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering